Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Szabad a pálya az önjáró kocsmaturistáknak a Ráday Kocsmatúrán!

11 helyszínnel és decemberi nyereménytombolával!

Az elsők már végigjárták, csináljátok utánuk!

 

Lezajlott a Ráday Kocsmatúra első vezetett, csoportos alkalma 2022 október legvégén. A Ráday Soho Egyesület veterán utcaismerő sétavezetője, dr. Orbán György és a 2800+ kocsmapróbás Kocsmaturista blogger bemutatták a közösségi kocsmatúrázóknak a Ráday utca 11 változatos vendéglátóhelyét. Köztük kocsmákat és kocsma-étterem hibridek is. Az állomásról állomásra vezető úton pedig helytörténeti érdekességek hangzottak el.

 

A debütáló túrázók már 9-10 pecsétet megszereztek a lehetséges 11-ből. Novembertől azonban Nektek is szabad a pálya ahhoz, hogy ezt a túrát önállóan végigjárjátok. A magatok tempójában, akár több részletben ismerkedhettek a mai Ráday utca érdekes, izgalmas egységeivel és kóstolgathatjátok kínálatukat. Egy italfogyasztásért cserébe egy pecsét már jár a Ráday Kocsmatúra térképre. Egy helyen egy pecsét szerezhető. Aki legalább hat különböző pecsétet összegyűjt, azt részt vesz december elején egy nyereménytombola első szintjén. Aki legalább 9-et az már a másodikon. Az utcából sorsolunk ki ajándékokat és élményajándékokat. Hamarosan kihirdetjük, hogy mi minden nyerhető. Addig is maga a túra is jutalom, annyira érdekes kisvilágokon visz keresztül.

 

A térképet a szereplő helyek mindegyikétől el tudjátok hozni:

Jelenke Bisztró Pink Rosa Ráday Csapszék Ráday Paris-Texas Kávéház IF Cafe Jazz Club Shiraz Lounge & Restaurant Holló és Róka Pourgatorium Input Kitchen & Bar Claro Bisztro (és csak november második felétől az:) Orfeusz Söröző Baráti Kör

Kérésre szívesen küldünk nyomtatható térképváltozatot is.

FIGYELEM: a Claro Bisztró rossz címen szerepel az első kiadású térképen, a valódi címe Ráday utca 35.

Az Orfeusz Söröző pedig november közepéig zárva tart felújítás miatt, így csak utána látogatható!

Ha olvasnátok előre Ráday utcáról, itt az eddigi folytatásos cikk:

https://kocsmaturista.hu/2022/06/20/a-budapesti-raday-utca-es-kocsmaelete/

és az eddigi Ráday utcai videók:

https://www.facebook.com/watch/100063547781225/664981228249547

Beszámoló az első közösségi túráról a Kocsmaturista oldalán:

https://tinyurl.hu/HGY0

Várunk Titeket kocsmatúrázni! Járjatok vissza erre az oldalra a frissítésekért.

Nyereményjátékszabályzat és nyeremények

 

  

 

Letölthető térkép