Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Miért is szeretjük a Bartók Béla Boulevardot?

Tartsanak velünk és ismerjék meg közelebbről az utca vállalkozóit, lakóit, rajongóit!

A 2013 szeptemberében kezdeményezett összefogás (Bartók Boulevard Egyesület, korábbi nevén Kult11) a Bartók Béla út és közvetlen környezetének társadalmi téren is aktív magánszemélyei, civil szervezetei, üzleti vállalkozásai, galériái, valamint vendéglátóipari egységei között szerveződött. Annak érdekében történt mindez, hogy egyfajta megújítást hozzon a Bartók Béla út kulturális és társadalmi életébe és a Főváros egyik kiemelt adottságokkal bíró központi szerepet betöltő főutcájává váljon.

Az Egyesület célul tűzte ki az életminőség jobbá tételét, a közösségfejlesztést, és a gazdasági prosperitás beindítását a Bartók Béla úton.

Kosztolányi, Karinthy, Móricz és a magyar kultúra többi óriása az 1900-as évek elején a Bartók Béla úton élénk társadalmi életet generált jelenlétével az akkori Buda felkapott boulevardjának kávéházaiban. Ez az izgalmas, lüktető szellemi környezet kedvezően hatott a kulturális és üzleti életre. Ennek hatása máig érezhető és a hely szelleme arra kötelez minket ma is, hogy a Bartók Béla út közeli és távolabbi jövőjéről gondolkodjunk. Itt az idő tehát ennek újratöltésére, és a mai kornak megfelelő újraélesztésére, a szellemi pezsgés újbóli beindítására!

Évente több rendezvényt is szerveznek ennek érdekében, jöjjön el Ön is és ismerje meg csodákat rejtő utcánkat!

 

Bartók Béla Boulevard 2022

 

 

 

 

Kis Présház

 

 

 

 

Figaro Bűvészbolt

 

 

 

 

K.A.S. Galéria