Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tavaszi Feltöltődés 2.0

2020. május végén az első szárnypróbálgatásokat valósítottuk meg az online közvetítés világában. Ennek megfelelően a technika és a végeredmény még nem tökéletes, de a szándék már akkor is az volt, hogy az akkori korlátozások ellenére, mégis meg tudjuk mutatni és az online térben Önöket be tudjuk vinni ezekbe a csodás terekbe.

 

Image video a séták néhány képkockájából

A pünkösdi hétvégén, 2020. május 29-31. között virtuális sétára invitáltuk a nézőket négy bevásárló és tematikus utcába. A 60 perces séta alatt beleshettünk a galériákkal teli Art&Antique Streetre (Falk Miksa utca), és a Bartók Béla Boulevardra (Bartók Béla út), a pesti divat, kereskedelem fő utcáiba, a Váci utca északi szakaszára, és a pesti városfalra épült Fashion Streetre (Deák Ferenc utca). Idegenvezetőink élő adásban, a helyszíneken kalauzolták a látogatókat okos készülékük segítségével egy zoom meeting keretében.


 

A Szent István Bazilika Lipótvárosban 

Kovács Gergely posztulátor, a Mindszenty Alapítvány ügyvezetője  kalauzolt minket a Szent István Bazilika megújult sacrális tereiben és megmutatta a Bazilika kupolakilátójából feltáruló látványt Budapest Világörökségi színtereire. Egy mobil telefon segítségével vezetett minket végig, ezt vegyék figyelembe a video megtekintésekor.


 

Online toronytúra a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom toronykilátójában

A másik helyszín, Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom toronykilátója volt, ahol Aranyossy Mihály turisztikai referens először mutatta be Pest új turisztikai attrakcióját.