Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tavaszi Tematikus Séták 2021 - beszámoló április

Tavasszal ismét az online térbe invitáltuk Önöket, hogy bemutassuk bevásárló és tematikus utcáink értékeit. Köszönjük, hogy több százan velünk tartottak!

Áprilisban fokozatosan elkezdtek nyitni az üzletek, és enyhülni a szabályok, azonban a járványhelyzetre való tekintettel, úgy gondoltuk, hogy biztonságosabb, ha egyelőre a virtuális térben mutatjuk be Önöknek bevásárló és tematikus utcáink egy-egy kulturális, történelmi értékét és egyedi vállalkozóit. Az egy órás online séták csak izelítőt tudtak adni, mind abból a kincsből, ami ezekben az utcákban található, így reméljük, hogy a szabályok enyhülésével, személyesen is ellátogatnak majd az itt lévő üzletekbe és lépésről lépésre felfedezik, azt a színes kínálatot, amit utcáink rejtenek. 

Hálásak vagyunk a vállalkozóknak, akik fogadtak minket és bemutatkoztak, az idegenvezetőknek, akik rengeteget dolgoztak azon, hogy azt a kimeríthetetlen információ halmazt, ami ezeket az utcákat, területeket jellemzi, részben megismertessék Önökkel a szűkre szabott 60 percben. Kiemelném Medzay Anikót, aki a séták szakmai összeállítója és folyamatosan kutat, keres, hogy még milyen történetek, bemutatandó értékek lelhetők fel ezekben az utcákban, és végig kíséri az egész folyamatot. Köszönjük a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, hogy támogatásával létrejöhettek ezek a séták. Nem utolsó sorban pedig köszönet Önöknek, hogy velünk tartanak és részesei ezen kalandozásoknak.

A két hónap alatt 8 utcánkban jártunk és több, mint egy tucat vállalkozóval ismerkedtünk meg. A sétákról rövid videok is készülnek, ebből most az áprilisi videokat töltöttük fel. Aki feliratkozott youtube-csatornánkra, már találkozhatott is a videokkal.

 

Séta Erzsébetvárosban a KultUnio területén

 

 

Képek

 


 

BBB másképp - A Bartók Béla Boulevardról a Magyarok Nagyasszonya-sziklatemplomig

 

 

Képek

 


 

Séta a Palotanegyedben

 

 

Képek

 


 

Fashion Street(s) - A divat utcái egykor és ma

 

 

Képek