Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Miben rejlik a Falk Art&Antique Street egyedisége?

Tartsanak velünk és ismerjék meg közelebbről az utca vállalkozóit, lakóit, rajongóit!

Van Budapest szívében, Lipótvárosban egy hangulatos, fákkal szegélyezett utca, amely a legigényesebb galériáknak, műtárgykereskedéseknek, aukciós házaknak ad otthont.  A Falk Miksa utca az elmúlt évek során Budapest legfontosabb műkereskedelmi csomópontja lett. A rendszerváltás időszakában a BÁV kirendeltsége volt az egyetlen régiségbolt az utcában, akkoriban még állami vállalat. A pesti régiségkereskedők aztán lassacskán rájöttek, hogy ha – párizsi és római kollégáikhoz hasonlóan – ugyanabba az utcába vagy városrészbe költöznek, az segít felvirágoztatni az üzletet.

2006 tavaszán született meg az ötlet, hogy a Falk Miksa utca is nyisson a nagyközönség felé: így jött létre a Falk Art Fórum Antik és Modern Művészeti Fesztivál. Ilyenkor megnyílnak a galériák, bepillanthatunk a "kulisszák mögé". Ahhoz, hogy ez az utca egész évben események helyszíne legyen, a Falk Miksa utca galériái és kávézói életre hívták az Art&Antique Street közösséget. Céljuk minél szélesebb közönséggel megismertetni a képzőművészet kincseit, megmutatni, hogy bárkiből lehet műértő. Az AAS tagjai programjaikkal szeretnék elérni, hogy a Falk Miksa utca csakugyan a főváros igazi, eleven kulturális főutcája legyen.

 

Falk Art & Antique Street 2022

 

 

 

 

 

Magyar Iparművészeti Galéria

 

 

 

 

Pintér Galéria

 

 

 

 

Neo Deco Galéria