Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

BUMinfo

  • összes
  • 2018
2018 július 02.
Budapest különleges. Egyedülálló a varázsa, tiszteletet érdemlő a tradíciója, kimeríthetetlen a szellemi és kulturális értéke, és még bennünket, itt élőket is napról napra elbűvöl a semmivel sem összehasonlítható hangulata, lüktetése, turisztikai vonzereje.
2018 július 02.
Budapest V. kerületében a Váci utca és a Petőfi Sándor utca között megbújik egy aprócska sétálóutca, a Haris köz. Gazdag történelmi múltja, pazar jelene és fényes jövőképe szinte egyedülállóan hangulatossá teszi.
2018 július 02.
A belváros egyik legtisztább és legbiztonságosabb utcájában a divat szerelmesei ugyanúgy jól érezhetik magukat, mint aki csak sétálna egyet, vagy harapna valamit.
2018 július 02.
A Mikszáth Kálmán tér kis ékszerdoboz Budapest szívében, ahol az ínycsiklandozó ételek-italok mellett a családias hangulat gondoskodik arról, hogy rövid idő alatt sokak törzshelyévé váljon.
2018 július 02.
Nagyon szeretünk piacra járni, megannyi íz, illat vesz körül bennünket. Érdekes életképek szemtanúi és tanulságos párbeszédek fültanúi lehetünk, miközben a vasárnapi ebédhez vásárolunk. Budapest igen gazdag ilyen helyekben!
2018 július 02.
"A BKIK-nak szolgáltató kamarának kell lennie."
2018 július 02.
A Budapesti Tematikus Utcák egyik ékköve a Ráday utca, amely főként egyedülálló gasztronómiai sokszínűsége miatt kedvelt – ugyanakkor nem csak erről szól.
2018 július 02.
A Bevásárló és Tematikus utcák programjában résztvevő vállalkozások számára számos szolgáltatást és értékes lehetőséget kínál a BUM Nonprofit Kft. Király Gabriella bevásárlóutca menedzser szerint minden projektben az egyik legfontosabb lépés a szervezeti összefogás és az együttműködés kialakítása, ám a vállalkozások ezen a téren is mindenben számíthatnak a BUM szakmai támogatására.
2018 július 02.
Bartos Gábor az egyik legrégebbi tagja a BKIK-nak, aki a Kereskedelmi Tagozat élén kamatoztatja tudását és tapasztalatát.
2018 július 02.
Ha antik, ha műkereskedelem, akkor Falk Miksa utca. Ebben a fővárosban élő összes ember egyetért.
2018 július 02.
A Király utca fővárosunk egyik legnagyobb történelmi múlttal rendelkező utcája, a XIX. században Pest főutcája volt. Napjainkra pezsgő és fiatalos közösségi térré vált, mely magyarok és külföldiek számára egyaránt vonzó hely.
2018 július 02.
A KultUnio célja, hogy a belváros szívében lévő negyed hosszútávon megmaradjon a város érdekes, nyüzsgő kereskedelmi és kulturális fórumának. Budapest Multikulturális Negyede igazi olvasztótégely, egy „város a városban”.
  • 1
  • 2