Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

BUMinfo

  • összes
  • 2020
  • 2019
  • 2018
2020 március 28.
A Bartókon, a Falkban, a Rádayban és a Liszt Ferenc téren is nagy a baj
2020 március 27.
A Fővárosi Turisztikai Kerekasztal online összejövetele
2020 március 19.
Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei.
2020 március 20.
A budapesti vállalkozások 93 százaléka nagyon kedvezőtlenül látja a jövőt, és csak egyötödük rendelkezik vészforgatókönyvvel – derült ki a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara gyors felmérésének részeredményeiből, amelyben közel kétezer budapesti vállalkozás vett részt.
2020 március 23.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kaphasson a koronavírus-fertőzés gazdasági hatásairól, kutatást végez a hazai vállalkozások körében.
2020 március 18.
A koronavírus járványhelyzetre tekintettel egyre több munkáltató dönt arról, hogy munkavállalóit az elkövetkező időszakban otthoni munkavégzésre küldi, illetve több olyan munkáltató, ahol még nem volt korábban otthoni munkavégzés, várhatóan a napokban fogja követni ezt a trendet.
2020 március 18.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a mai napon több intézkedést hozott annak érdekében, hogy támogassa a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került, illetve potenciálisan nehézségekkel szembesülő vállalatokat.
2020 március 16.
Az AKOMO a vendégek felé is indított egy kezdeményezést, #nemonddleaszállásod néven, amely már több tízezer emberhez jutott el, és a Szállodaszövetség is aktív ebben.
2020 március 05.
Az Utazás kiállításon azért is kísérte kiemelt figyelem a BFTK standjának megnyitóját, mert itt mondott rövid köszöntőt Gy. Német Erzsébet és Faix Csaba.
2020 február 12.
2019 decemberében folytatódott a budapesti vendégforgalom október óta tartó látványos élénkülése. Az első téli hónap kétszámjegyű növekedést eredményezett mind a külföldi, mind az összesített vendégérkezések és vendégéjszakák számában. A kereskedelmi szállásdíj-bevételek 14 milliárd Ft közelében zártak, a SZÉP Kártya költési értéke megduplázódott. A BFTK Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ elemzése. (Forrás: KSH)
2019 november 27.
Üzleti közösségekkel léphetünk Bécs nyomdokaiba
2019 október 08.
Jó gyakorlatok Konferencia 2019. szeptember 25.