Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Hírek

  • összes
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • ...
2018 augusztus 06.
Tisztelt Vállalkozó! Kedves Érdeklődő! A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, valamint a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft együttműködő partnereként a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara BUM Nonprofit Kft-jén keresztül a Budapesti Nyári Fesztivál augusztusi programjaira 30%-os kedvezménnyel tudnak jegyet vásárolni most utolsó alkalommal.
2018 július 18.
2018. július 20-i kezdettel összesen 14 alkalommal csendülnek fel a budapesti Hold utcai templom új orgonáján a német és az egyetemes zenetörténet egyik legnagyobb lángelméje, Johann Sebastian Bach orgonaművei, hazai és külföldi művészek tolmácsolásában, Fassang László orgonaművész, a Budapest - Németajkú Református Egyházközség, valamint a Violin Travel Kft. közös szervezésében.
2018 július 19.
Tisztelt Vállalkozó! Kedves Érdeklődő! A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, valamint a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft együttműködő partnereként a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara BUM Nonprofit Kft-jén keresztül a Budapesti Nyári Fesztivál augusztusi programjaira 30%-os kedvezménnyel tudnak jegyet vásárolni.
2018 július 16.
2018 a „Kulturális Örökség Európai Éve”. A rendezvény most 2018. szeptember 15-16-án lesz, a részletes programok augusztus közepére várhatók, onnantól lehet majd jelentkezni a sétákra.
2018 július 05.
Tisztelt Vállalkozó! Kedves Érdeklődő! A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, valamint a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft együttműködő partnereként a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara BUM Nonprofit Kft-jén keresztül a Budapesti Nyári Fesztivál július végi és augusztus eleji programjaira 30%-os kedvezménnyel tudnak jegyet vásárolni.
2018 július 06.
„Egy a város, egy az érdek!” – akár ez is lehetne a mottója a Fővárosi Turisztikai Kerekasztal (FTK) legutóbbi ülésén született elhatározásnak, amely szimbolikus helyszínen, a Műjégpálya épületében működő Városliget Étterem és Rendezvényházban került megrendezésre. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) által koordinált, évszakonként összehívott turisztikai érdekegyeztető fórum tematikája ezúttal a fizikailag és morálisan tiszta Budapest köré összpontosult.
2018 június 28.
Üdvözöljük a BUM kvízjátékában! Ahogy tavaly, úgy idén is jegyeket sorsolunk ki a Budapesti Nyári Fesztivál előadásaira. A játék során 3 kérdésre kell helyesen válaszolni. A mindhárom kérdésre helyesen válaszolók között páros ajándékjegyeket sorsolunk ki a júliusi előadásokra.
2018 június 13.
A családok vették birtokba az ötödik ELEVEN Tavasz fesztivált a Bartók Béla úton. Rengeteg gyerekprogram, köztéri koncert várta azokat, akik május második hétvégéjén a Bartók Boulevard-t választották. A programkavalkád mellett nagyon egészségeset és finomat is lehetett enni a fesztivál saját étlapjáról.
2018 június 12.
A belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított, legalább 100.000 Ft áthárított áfát tartalmazó számlák adataira vonatkozó adatszolgáltatás 2018. július 1-jétől a kiállítás után elektronikusan teljesítendő a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé. Számlázó programmal történő számlázás esetén a számlaadatokat a számlázó programból emberi beavatkozás nélkül, nyilvános interneten keresztül azonnal, a számla elkészülte után rögtön továbbítani kell. - forrás: www.bkik.hu
2018 június 05.
Nagykorú lett a Falk Art Fórum antik és modern művészeti fesztivál. Május 5-én tizennyolcadik alkalommal nyitották meg kapuikat a galériák és várták érdekes, értékes programokkal a művészet és kultúra iránt érdeklődőket.
2018 június 05.
Tisztelt Vállalkozó! Kedves Érdeklődő! A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, valamint a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft együttműködő partnereként a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara BUM Nonprofit Kft-jén keresztül a Budapesti Nyári Fesztivál júliusi programjaira 30%-os kedvezménnyel tudnak jegyet vásárolni.
2018 június 04. - 2018 június 08.
Üdvözöljük a BUM kvízjátékában! Ahogy tavaly, úgy idén is jegyeket sorsolunk ki a Budapesti Nyári Fesztivál előadásaira. A játék során 3 kérdésre kell helyesen válaszolni. A mindhárom kérdésre helyesen válaszolók között páros ajándékjegyeket sorsolunk ki első körben a júniusi előadásokra.