Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Hírek

  • összes
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • ...
2020 február 10.
Fedezze fel idegenvezetőink tudásával a kultúra, a gasztronómia és a kiemelkedő sportesemények fővárosát, Budapestet!
2020 február 05.
Idén se maradunk nyereményjáték nélkül. A Filharmonikusok jóvoltából újra versenyre lehet kelni a márciusi előadás jegyekért.
2020 február 05.
Új eseménynaptárt indítottunk az oldalon februárban.
2020 január 21.
Idén sem lassítanak a Bartókon, bekerültek a „Highlights of Hungary” jelöltjei közé.
2020 január 21.
Idén is számos érdekes és egyedi program várja majd a Bevásárló és Tematikus utcákba látogatókat. Bár még nem minden időpont végleges, érdemes figyelemmel kísérni oldalainkat a részletekért.
2020 január 22.
Örkényi Adri fotós Villanások című kiállítása 2020. január 22-én nyílt meg a Deák Palotában.
2020 január 10.
Szauna, kiállítások megszámlálhatatlan sora, swing dallamok, dedikált könyvek, karácsonyi vásár, csokoládékészítés és színház – megszámlálhatatlan programjával sikeresen lezárult a SlowXmas programsorozat 2019. november 30. és december 24. között, amikor is Budapest utcái együtt készültek az adventi időszakban a Karácsonyra.
2019 november 29.
Hulladékmentes csomagolásról tartanak workshopokat a SlowXmas – Lassulj le és töltődj fel programsorozat keretében a főváros tematikus utcáiban négy helyszínen. Az eseményen bárki részt vehet és megtanulhatja a legjobb technikákat, vagy akár a helyszínen be is csomagolhatja karácsonyi ajándékait. Az ingyenes workshop célja, hogy az ünnepre való készülődés közben se termeljünk szemetet, és minél környezetkímélőbb megoldásokat használjunk az ajándékok becsomagolására.
2019 november 29.
A Magyar Nemzeti Filharmonikusok jóvoltából jegyeket sorsolunk ki a 2020-as évadra!
2019 november 28.
SlowXmas Budapest öt ikonikus utcájában – Lassulj le és töltődj fel!
2019 november 11.
Szaunázás a Gárdonyi téren? Saját készítésű bonbon a Ráday utcában? Budapest öt ikonikus utcája másként várja a Karácsonyt!
2019 november 07.
Elérkeztünk következő nyereményjátékunkhoz!