Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Hírek

  • összes
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • ...
2018 október 08.
Csodás őszi nappal zártuk a szeptemberi rendezvényeket a Turizmus Világnapja alkalmából. Programjainkon közel 350 fő vett részt, akiknek köszönjük, hogy eljöttek és velünk tartottak.
2018 szeptember 24.
Véget ért az ElevenŐSZ a Bartók Boulevardon
2018 szeptember 21.
Több mint fél ezren vettek részt a két nap alatt programjainkon, amit ezúton is köszönünk Önöknek.
2018 szeptember 21.
Dr. Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes, valamint Bán Teodóra a BFTK ügyvezetője ma ünnepélyesen megnyitották a BFTK információs irodahálózatának új, hetedik irodáját a Bálna Budapestinfo Point irodát, valamint beszámoltak a Turizmus Világnapja budapesti lakossági programjairól.
2018 szeptember 19.
2018. szeptember 18-án a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata, valamint annak IV. Kiskereskedelem és Vendéglátás Osztálya, a Gazdasági Szolgáltatások Tagozata, a BKIK Bevásárlóutca Menedzsmentje és a Főváros Csarnok és Piac Igazgatósága együtt nyitotta meg a Magyar Napokat a Vámház körúti Vásárcsarnokban.
2018 szeptember 12.
SAJTÓKÖZLEMÉNY - ElevenŐsz Mexikó
2018 szeptember 06.
Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját. Az idei évben az a megtiszteltetés érte hazánkat, hogy 2018-ban a World Tourism Day házigazdája Magyarország, pontosabban Budapest lesz. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) idén is turisztikai nyílt napot szervez partnereivel együttműködésben 2018. szeptember 27-én, a meghirdetett 33 programra már lehet jelentkezni.
2018 szeptember 03.
A X. Pozsonyi Pikniken – története során először - a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is standdal, Csoltó Gábor elnökkel és Zsabka Zsolttal, az Ipari Tagozat frissen megválasztott elnökével képviseltette magát. Az érdeklődők elsősorban fogyasztóvédelmi kérdésekkel fordultak a kamara megjelent képviselőihez a jubileumi rendezvényen.
2018 szeptember 18. - 2018 szeptember 20.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara IV. Kiskereskedelem és Vendéglátás Osztálya a Budapesti Tematikus és Bevásárló Utcák Menedzsmentje (BUM) segítségével 2018. szeptember 18-20. között szervezi meg a Magyar Napok rendezvényét a Vámház körúti Vásárcsarnokban.
2018 augusztus 29.
MEGHÍVÓ az esélyegyenlőség és felelősségvállalás üzleti lehetőségei a KKV szektorban című workshopra
2018 augusztus 23.
Budapesten alapvető problémát jelent, hogy város szerte sok kihasználatlan üzlethelyiség található, erre kíván megoldást nyújtani a Kibérelem.hu, mely nem csak az üres üzleteket, de vállalkozókat is összegyűjti egy helyre.
2018 augusztus 21.
Augusztus 26-ig lehet jelentkezni a Turizmus Világnapjára programokkal!