Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Újranyitási tréning vállalkozóknak - beszámoló

  • 2021 május 05.

Hogyan szerezz potenciális vásárlókat még újranyitás előtt?

Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) feladata, hogy a főváros tematikus utcáiban lévő vállalkozásokat összefogja, segítse és népszerűsítse őket, csökkentse az ott lévő üres üzletek számát és támogassa az ott szerveződő kulturális és egyéb programokat.

Ez a pandémiás időszak mindenki számára nagy kihívást okoz. Tudjuk, hogy azoknak a vállalkozásoknak, amelyek ideiglenes bezárásra kényszerültek, az enyhítést követően is számos nehézséggel kell szembenézniük. Ezekben az utcákban olyan kisvállalkozások, vendéglátóhelyek és kulturális terek működnek, amelyek már több évtizede emelik a város fényét és kedvelt turistacsalogató pontok. A jelenlegi helyzet ezért sem kedvező számukra, hiszen a külföldi látogatók száma még sokáig el fog maradni a korábbiakhoz képest.

Ezzel a 3 előadásból álló tréningsorozattal kívántunk segítséget nyújtani a vállalkozóknak abban, hogy hogyan is tudják magukat megismertetni a helyi közönséggel, hogyan építsenek ki ismét bizalmat az emberekben és hogyan tudják a gyakorlatban is sikeresen újraindítani a vállalkozásukat.

 

Az előadások témái és az összefoglaló videók

 

Hogyan tudja online eszközökkel elérni azokat, akik várhatóan az Ön célcsoportjába tartoznak? (1. előadás 2021. április 26.)

 

 

 

 

Hogyan építse ki a bizalmat és a szakmai hitelességet, online és offline? (2. előadás 2021. április 28.)

 


 

 

 

Hogyan és mit mondjon, hogy bejöjjenek az üzletébe és vásároljanak is? (3. előadás 2021. április 30.)

 

 

 

 

 

Köszönjük a vállalkozóknak a részvételt, Baranyai Dávidnak az előadásokat, a kommunikációs partnereknek a közreműködést és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának a támogatást.

 

Résztvevők mondták az előadásokról