Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Befejeződött a nyári/őszi kalandozás a Ráday utcában a Kocsmaturistával

Lassan a végére érünk a Kocsmaturista Ráday utcai seregszemléjének! Még páran hátra vannak, de addig is tekintsük meg, akikről már olvashattunk és beleshettünk az életükbe!

Előző cikkünkben, megismerkedhettünk Uluval a Kocsmaturistával, ITT olvashatnak róla! Akkor hat helyszín bemutatásán volt túl, így sok mindent megtudhattunk a Pourgatorium-ról, a IF Cafe Jazz Club-ról, a Csapszék Ráday-ról, a Paris, Texas-ról, a Holló és Róka-ról és a Jelenkéről! A Kocsmaturista eddig már 2800 kocsmafélében 280 településen, 19 országban járt és számuk folyamatosan nő.

Új bemutatkozók Shiraz, Jedermann, az INPUT, és a Claro Bisztró, de már készülnek az utolsó cikkek is!

A Ráday utcai kocsmákon túl a cikkben találhatunk Ráday utcai #nemkocsma jóságokat is!

 

A megjelenő helyeket a Kocsmaturista weboldalánFacebook oldalán és Insta oldalán is követhetik!

Eddig megjelent videók!

 

 

 

Hamarosan pedig egy másik ucában találkozhatunk a Kocsmaturistával!