Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Cikkek

  • összes
  • 2023
A zengerájtól az enteriőrig - a “legpestibb” Király utca régen és ma
A zengerájtól az enteriőrig - a “legpestibb” Király utca régen és ma
2023 november 07.
Nem egy király, hanem egy fogadó adta a nevét a Király utcának, ami külterületi kereskedő- utcából lett a Monarchia asszimilációjának egyik fő sikertörténetévé, Nobel-díjasok és művészek lakhelyévé.
Arany betűkkel fekete gránitba - a Fashion Street újjászületése
Arany betűkkel fekete gránitba - a Fashion Street újjászületése
2023 október 11.
A londoni Regent Street és a milánói Via Montenapoleone mintájára készült Fashion Street Közép-Európa első és máig egyetlen, teljes belvárosi utcaszakaszt lefedő ingatlanfejlesztése. Az utca rekonstrukciójáért felelős Immobilia Zrt. küldetése az volt, hogy Budapest történelmi belvárosát újra Európa egyik jelentős kulturális-, kereskedelmi- és divatközpontjává emelje.
Színes város – 10 kedvenc tűzfalfestményünk Erzsébetvárosban
Színes város – 10 kedvenc tűzfalfestményünk Erzsébetvárosban
2023 szeptember 27.
A világ nagyvárosaiban komoly hagyományai vannak a tűzfalfestésnek, Budapesten az elmúlt tíz esztendőben vált egyre elfogadottabbá a jellegzetesen modern önkifejezési forma.
Ahol a zöld villamos jár - történetek a Liszt Ferenc térről
Ahol a zöld villamos jár - történetek a Liszt Ferenc térről
2023 szeptember 13.
A mai Liszt Ferenc tér helyén egykor egy fátyol-és selyemgyár üzemelt. De nem ez az egyetlen mesebeli mondat, amit el tudunk mondani Terézváros legnagyobb teréről, ami - hogy stílszerűek legyünk - hosszú selyemszalagként szalad végig az Andrássy és a Király utca között, és közben hoz is mindkettő hangulatából egy keveset: egy kis luxust, egy kis patinát, egy kis bohémságot. Tudunk még mesélni színes madarakról, a „zöld villamosról”, gésákról, „javító” kávéról, japán csempékről, trópusi madarakról, sőt egy városra néző akváriumról is.
Nagyvárosi történetek – útjára indul a BUM blog
Nagyvárosi történetek – útjára indul a BUM blog
2023 augusztus 30.
Tematikus utcák, bevásárlóutcák menedzsmentje – hangzik el, amikor megkérdezik tőlünk, hogy mivel foglalkozunk a BUM-nál. A tömör és professzionális meghatározás mögött azonban egy sokkal színesebb és összetettebb tevékenység zajlik, amelyben a szakmai sikerek mellett az emberi tényezők és személyes történetek is nagy értéket képviselnek. Most induló blogunkban ezeket a nagyvárosi történeteket szeretnénk megmutatni hónapról hónapra, minden második szerdán.