Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Csodás őszi napokat töltöttünk együtt vendégeinkkel szeptemberben

Szeptemberben közösen ünnepeltük a Kulturális Örökség Napjait és a Turizmus Világnapját! Köszönjük, hogy ilyen sokan velünk tartottak!

Közel kétszázötvenen vettek részt offline és online sétáinkon szeptember 18-19-én és szeptember 25-26-án. A két hétvége alatt 7 területet jártunk be.

Hálásak vagyunk a vállalkozóknak, akik fogadtak minket és bemutatkoztak, az idegenvezetőknek, akik rengeteget dolgoztak azon, hogy azt a kimeríthetetlen információ halmazt, ami ezeket az utcákat, területeket jellemzi, megismertették velünk. Sőt egy sétánk dedikáltan az ifjonti idegenvezetőknek adott terepet, hogy ők is kiprólhassák magukat és a jövőben minél gazdagabb tudással álljanak majd az Önök rendelkezésére. Örömünkre szolgált, hogy a járványhelyzet lehetővé tette a személyes találkozást is, így programjaink többsége kis csoportokban valósult meg. Köszönjük a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, hogy támogatásával létrejöhettek ezek a térítésmentes séták. Nem utolsó sorban pedig köszönet Önöknek, hogy velünk voltak és részesei alternatív városnézéseinknek.

Képekben szeretnénk elsősorban mesélni ezekről a csodálatos programokról és reméljük, legközelebb is együtt kalandozunk a bevásárló és tematikus utcákban!

 

Kulturális Örökség Napjai

 

Művészeti séta Lipótvárosban - mesél a galériás negyed

 


 

Két óra - kétszáz év a Ráday utcában

 

 


 

Séta a KultUnioban (online program)

 


 

Séta a hajdani országúton, a majdani Margit körút mentén

 

 


 

Turizmus Világnapja

 

A Nagykörúton innen és túl

 

 


 

Séta a Király utcában diákok vezetésével

 

 


 

Séta Újbuda kulturális negyedében - a Bartók Béla Boulevardon