Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tavaszi Tematikus Séták 2021 - beszámoló május

Tavasszal ismét az online térbe invitáltuk Önöket, hogy bemutassuk bevásárló és tematikus utcáink értékeit. Köszönjük, hogy több százan velünk tartottak!

Májusban folytattuk a bevásárló és tematikus utcáink virtuális térben való bemutatását, ahol megismerhettek egy-egy kulturális, történelmi értéket és egyedi vállalkozókat. Az egy órás online séták csak izelítőt tudtak adni, mind abból a kincsből, ami ezekben az utcákban található, így reméljük, hogy a szabályok enyhülésével, személyesen is ellátogatnak majd az itt lévő üzletekbe és lépésről lépésre felfedezik, azt a színes kínálatot, amit utcáink rejtenek. 

Hálásak vagyunk a vállalkozóknak, akik fogadtak minket és bemutatkoztak, az idegenvezetőknek, akik rengeteget dolgoztak azon, hogy azt a kimeríthetetlen információ halmazt, ami ezeket az utcákat, területeket jellemzi, részben megismertessék Önökkel a szűkre szabott 60 percben. Kiemelném Medzay Anikót, aki a séták szakmai összeállítója és folyamatosan kutat, keres, hogy még milyen történetek, bemutatandó értékek lelhetők fel ezekben az utcákban, és végig kíséri az egész folyamatot. Köszönjük a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, hogy támogatásával létrejöhettek ezek a séták. Nem utolsó sorban pedig köszönet Önöknek, hogy velünk tartanak és részesei ezen kalandozásoknak.

A két hónap alatt 8 utcánkban jártunk és több, mint egy tucat vállalkozóval ismerkedtünk meg. A sétákról rövid videok is készülnek, ebből most a májusi videokat töltöttük fel. Aki feliratkozott youtube-csatornánkra, már találkozhatott is a videokkal.

Áprilisi videok ITT!

 

Pozsonyi út keresztbe kasul

 

 

Képek

 


 

Art & Antique Street, azaz a Falk Miksa utca egy építész szemével

 

 

Képek

 


 

Liszt Ferenc tér és a Broadway

 

 

Képek

 


 

A Ráday újra nyitva!

 

 

Képek