Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Beszámoló Kanapé túrák 2021 – Idegenvezetők Világnapi kiadásról

Közel 250-en tartottak velünk 2021. február 26-án és 27-én online sétáinkon.

Bár még nem találkozhattunk személyesen, de az Idegenvezetők Világnapja alkalmából idén is készültünk két online sétával.

2021 a remény éve számunkra, hogy újranyithatnak az üzletek és újra pezsgő élet költözhet bevásárló és tematikus utcáinkba. Természetesen addig sem ülünk tétlenül és már szervezzük a tavaszi programokat, melyek várhatóan áprilisban kerülnek Önök elé.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott, akár a zoom platformon, akár a facebook élő közvetítésbe csatlakozott be. Ezekkel a sétákkal elsősorban a bevásárló és tematikus utcáinkat szeretnénk népszerűsíteni. Így nem véletlen, hogy a történelmi, kulturális értékeken túl, a jelen kor vállalkozóit is bemutatjuk egy-egy rövid interjú alkalmával. Szeretnénk felhívni a figyelmet a különleges, egyedi helyekre, melyeknek most még nagyobb szüksége van a támogatásunkra, mint valaha.

Az alábbi rövid videókkal egy kis betekintést nyerhetnek februári a sétáinkba.

 

Ferencvárosi séta II.

 


Lipótvárosi séta - Danubius kútjától a Duna partjáig