Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

IF Cafe Jazz Club

Kellemes hangulat és kitűnő magyar ételek! Élő jazz zene!

A Révai Nagy Lexikon szerint: „Kávéház az utcai föld feletti üzlethelyiség, melyben kávé, tea, csokoládé, külön italmérési engedély tárgyát képező szeszes italok, az utóbbiakhoz szükséges nedvek, végre az elsorolt cikkekkel fogyasztani szokott sütemények és hideg étkek (színházi vacsora) kaphatók, melyben legalább két rendes nagyságú tekeasztal folytonosan a közönség rendelkezésére áll, kivéve a kültelkeken és szállókban lévő kávéházakat, melyekben tekeasztal is tartható.”

 

Nálunk tekeasztal nincs, a többi nagyjából igaz. De vannak meleg ételek is. A fal mellett August Förster márkájú pianínó áll, a falakon festmények és vizuális improvizációk. Találka- és beszélgető hely, aki interneten dolgozik annak akár egész napos munkahely. Próbálja ki.

Kávék Vergnano kávékeverékből, házi csokoládés italok, mediterrán ételkülönlegességek, saját készítésű falatkák, bor- és sörkorcsolyák. Eger környéki, Szent György-hegyi és tokaji borok, Wernesgrüner és Budweiser csapolt sör.

 

Facebook oldal: www.facebook.com/pages/IF-Cafe

 

1092 Budapest, Ráday utca 19.
+36 1 299 0694

http://www.if-jazz-cafe-budapest.hu/
H-Cs 17.00-00.00, P-V 12.00-00.00
IF Cafe Jazz Club