Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

The Garden Studio

A TheGardenStudio-t Sikó Bálint webdesigner és Tomcsányi Dóri divattervező alapította azzal a szándékkal, hogy legyen egy tér, ahol a magyar design legfrissebb generációja lehetőséget kap a megjelenésre.

A játszótér, üzlet, showroom - és nem utolsó sorban webshop - olyan tervezők bázisa, akik határozott elképzelésekkel rendelkeznek a saját márkájukkal kapcsolatban, de még nincs saját üzletük.

Ami a rendező elvet illeti, ebben a burjánzó kertben nincs madárijesztő, és az ágyások sem szigorúan sorakoznak, a zöldségpalánták és virágok békében megférnek egymás mellett.

A TheGardenStudio gyűjtőhelyként működik, Tomcsányi Dóri legfrissebb ruhái mellett több hazai fiatal tervező kollekciói is megvásárolhatóak: KELE Clothing, ZAKO, Mrs. Herskin, KITIN, JUJJ Jewellery, The FOUR, MEI KAWA, Vidó Nóri, ARTEP, Kele Sári, YKRA, The Béta Version és Masamod.

 

KEDVEZMÉNY KULTUNIO KÁRTYÁVAL: 10% minden termékre

1061 Budapest, Paulay Ede u. 18.

http://www.thegardenstudio.hu
The Garden Studio