Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Piritós Pub

A pub...ha belépsz, különleges hangulattal vár. Falain az eredeti Pirítós logó mellett mindig más és más ifjú, tehetséges művész kap lehetőséget, hogy festményeit a kulturáltan mulatozó vendégek elé tárja.
Három helyiségben élvezheted söreinket és pirítósainkat. A terasz a kellemes tavaszi, őszi és nyári estéken segít ellazulni. A galériát elsősorban turbékoló pároknak vagy rendezvényekhez ajánlunk, hogy egy picit elszigetelve érezzétek magatokat. Végül a pub szíve, ahol a nagy beltér, a hatalmas asztalok és a magas bárszékek, valamint a kellemes zene megteremtik a sörözéshez (fröccsözéshez, borozáshoz, pálinkázáshoz) szükséges igazi hangulatot.

Persze mindez mit sem érne a jó sörök (fröccsök, borok, pálinkák) és a finom sörkorcsolyák nélkül, amelyeket jó társaságban fogyaszthatsz el.
A pirítós...

...nem csak sörkorcsolyáink egy része, amelyet a sörök mellé szolgálunk fel.

Ez a név egy kis csapattá fejlődött, akik megálmodtak és létrehoztak egy sörözőt. A csapat folyamatosan bővül, ahogy családtagok, barátok, ismerősök és "feleségek :)" véleményükkel, ötleteikkel építik ezt a nevet. Jó érzés, hogy van egy hely, ahol bármikor találsz ismerősöket, akikkel megihatsz egy jó sört.

Gyere be, és megérted, mit is jelent
a Pirítós.

KEDVEZMÉNY KULTUNIO KÁRTYÁRA: 10%

Facebook oldal: www.facebook.com/piritospub

1075 Budapest, Kazinczy u. 52.

http://piritospub.hu
Piritós Pub