Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

MANIER

Németh Anikó a Manier tervezője és tulajdonosa 1992-ben hozta létre a márkát és 1996-ban nyitotta meg szalonját Budapest belvárosában, a Váci utcában, majd 2011-ben átköltözött az Operaház mellé, a Dalszínház utcába.
A szalon különleges hangulata arra inspirálja az oda látogatókat, hogy újra átéljék múltbéli szerepálmaikat, vágyaikat, egyesíti magában az "Alice Csodaországban", a "nagymama szekrénye" titkait, a babaszoba rég átélt hangulatát, a gyűjtőszenvedélyt, a különleges anyagok, formák, színek iránti vágy kiteljesedését.

A Manier nevében is jelzi -a francia "maniére" (mód), és az olasz "maniera"(kézzel készített) szavakból-, hogy a hangsúlyt a "hogyan"-ra helyezi, olyan megközelítési módot alakít ki, amely a francia és angol couture hagyományait és a kézzel készített, "érintett" tárgyak személyességét tarja fontosnak, valamint a manierizmus mestereinek kompozíciós, színalkalmazási és térképzési módszerét, intellektuális megközelítési módját alkalmazza.

Vendégei  lélekben kortalan és kalandra kész egyéniségek, akik tudatosan kommunikálnak  öltözködésükkel, vizuális világukkal, nem riadnak meg nembeliségük megélésétől; kreatívak, nyitottak, játékra csábíthatók.

A tervező a belsőépítészet tárgykörét cserélte fel az embert körülölelő minimáltér, az öltözködés világával. Tárgyaival életörömöt, a létezés boldogságát, és lehetőségeink korlátainak kitágítását szeretné szolgálni, valamint a múlt és jövő közt szeretne közvetíteni. Előszeretettel alkalmazza történelmi korok szabásvonalait, sziluettjeit, kézműves megoldásait, elkötelezett híve az innovációnak, kísérletezésnek. Személyesség, nyitottság, túlzásoktól sem mentes szenvedélyesség jellemzi munkáját. Fontos számára a társművészetekkel való együttműködés, a kortárs tánc világa, mely az öltözékeket a mozgás által teljesíti ki, és a színházi térben az értelmezés határai is kitágulnak.

 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/maniercouture

Cím: 1061 Budapest, Dalszínház u. 10. I. em. 2. (Szalon) és 1061 Budapest, Hajós u. 12. (Showroom)

1061 Budapest, Dalszínház u. 10. I. em. 2.
+36 1 483 11 40

http://www.manier.hu
H-Sze 11:00-19:00, Cs 9:00-18:00, P-Szo 11:00-19:00
MANIER