Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Jerusalem Kávézó-Teázó

Nagy örömünkre szolgál, hogy elindíthattuk megújult webshopunkat, illetve megnyílt saját kávézó-teázónk is Budapesten a VII. kerületben a Síp u 22. szám alatt, mely személyes átvételi pontként is szolgál.

A kávézónk kínálatában a különleges Izraeli kávék (AVA Rainforest), és teák (Cérémonie) mellett édes- és sós sütemények, üdítõk is kaphatóak. A webshopunk összes terméke megtekinthetõ, és személyesen átvehetõ kávézónkban.

A kínálatunkban szerepelõ összes termék Izraelbõl származik, melyek között megtalálhatóak kóser, illetve mevushal borok, pészah idején is fogyasztható fûszerek, olívaolajak, holt-tengeri ásványokat tartalmazó kozmetikumok, sós- és édes szárazsütemények, magas gyümölcstartalmú lekvárok, a reformkonyha alapjául szolgáló avokádóolaj, továbbá még a cukorbetegekre és a diétázókra is gondoltunk édesítõszer-családunkkal, melyben megtalálható az Európában is újdonságnak számító Stevia (sztívia).

Természetesen a kávézónkban árusított teákból és kávékból is rendelhet, hogy akár otthonról is élvezhesse az AVA és a Cérémonie által nyújtott élményeket.
Kínálatunkat igyekszünk a fogyasztói igényeknek megfelelõen bõvíteni, melyrõl hírlevelünkben folyamatosan tájékoztatjuk régi és új vásárlóinkat!

Bízunk benne, hogy termékeink kiváló minõsége és a lelkesedésünk hozzájárul ahhoz, hogy Önt is vásárlóink egyre népesebb táborában üdvözölhessük!

Kellemes vásárlást kívánunk!

 

KEDVEZMÉNY KULTUNIO KÁRTYÁRA: 5%

1075 Budapest, Síp utca 22.
+36 28 496-844

http://www.kosher-shop.hu
Jerusalem Kávézó-Teázó