Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Jasmin Szépségszalon

A 2010-ben alapított, Budapest szívében (az Andrássy út és a Liszt Ferenc tér közelében található) Jasmin Referencia Szépségszalon az otthona a világ bizonyítottan legorganikusabb, prémium bőrápolási márkájának, a Jasmin Organics-nak.

Nálunk felfedezheti a Jasmin világát, minőségi termékeit és egyedi kezeléseit, amelyet arra fejlesztették ki, hogy test és lélek harmóniába kerüljön.

Kizárólag a legjobb, legtisztább természetes alapanyagokat használjuk kezeléseink során, mindenre kiterjedő figyelmünknek köszönhetően minden kezelés felejthetetlen élménnyel gazdagítja vendégeinket.

KEDVEZMÉNY KULTUNIO KÁRTYÁRA. 15%

Facebook oldal: www.facebook.com/JasminOrganicsHungary

1073 Budapest, Kertész u. 38-40.
+36 30 703 2075

http://www.jasminskincare.hu
Jasmin Szépségszalon