Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Darjeeling Teaház és Kávézó

A Darjeeling Teaház, nem egy megszokott
hely, hanem egy nyugodt, kis oázis, a belváros szívében amit az indiai kultúra teremtett meg. Ki hinné,hogy a Wesselényi utcai 4-es 6-os megállónál a villamosról leszállva, a Madách színháztól alig egy percre található.
A teaház atmoszférája csodákat rejt. Belépve, mintha a gondok feledésbe merülnének a különbözo tea és kávékülönlegességek bódulatában.
Kínálatunkban találhatóak egzotikus italok, turmixok, shakek, jégkásák és a mangó lassi is... és egy csésze MASALA CHAI-ban ott rejlik egész India.
Az alacsony asztalok, a párnák,a baldachinos szeparé keleti hangulatot áraszt. A perzsaszonyegen ülve, végre átadhatom magam a tea élvezetének, s az átható illattól azonnal föltöltodöm.
Akár családosan,akár barátokkal, vagy kollégákkal nézel be hozzánk, készséges személyzetünk garantálja nyugalmadat.
Ha egy kis időre magad mögött hagynád a város forgatagát,add át magad a pillanatnak nálunk.

Szolgáltatás:
-100 féle szálas tea, 15 féle arabika babkávé értékesítés (ajándékcsomag készítés)
-rendezvények szervezése
-Vízipipa

KEDVEZMÉNY KULTUNIO KÁRTYÁVAL: 5%

 

Telefon: +36 1 342-2140 (asztalfoglalás),

Facebook oldal: www.facebook.com/www.dith.hu

 

1077 Budapest, Wesselényi u. 47.
+36 1 342-2140
+36 30 96-66-851

http://www.dith.hu
Darjeeling Teaház és Kávézó