Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

BORELLÁTÓ

A „borellátó” szó csengése, vélhetően többekben még az elmúlt idők kereskedelmi egységeinek nem túl hízelgő képét eleveníti fel. Kérjük ettől vonatkoztassák el gondolataikat. A RETRÓS név mögött kifejezetten mai elvárásoknak megfelelő borellátás történik.

Kínálatunkban országos és Európa-hírű magyar borászok kiváló palackos borai mellett, praktikus csomagolásban az árfelhajtó nagykereskedők kihagyásával kettő, három és öt literes kiszerelésű minőségi folyóborokat is találnak pincészeti áron.

Bízunk abban, hogy a nagy gonddal válogatott borainkkal hozzájárulhatunk hétköznapjaihoz, az ünnepeihez, baráti és családi összejöveteleihez. Továbbá, hasonlóképpen bízunk abban is, hogy a divatos kulturált borfogyasztás terjedésével lehetőség szerint mind több étkezése színvonalát koronázza majd a harmonikusan megválasztott borokkal.

 

KEDVEZMÉNY KULTUNIO KÁRTYÁVAL: 5%

1073 Budapest, Erzsébet krt. 34.
+36 20 329 9434 (Farkas Bálint)

http://www.borellato.hu/magunkrol-2
BORELLÁTÓ