Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Varga Design

Hagyd magad behálózni...

E globalizálódó világban egyre fontosabbá válik egy újfajta, követelõzõ figyelem a személyesség irányába.

A Varga Design legújabb kollekciói azért készülnek, hogy kielégítsék ezt az egyre növekvõ igényt az egyéniség megtalálására.

Innovatív modelljeit a Varga Design egy eddig ismeretlen eljárás, a hálótechnika segítségével valósítja meg. Ez egy saját fejlesztésû szabadalom, mely már az évszázad nagy lehetõségét, a lézertechnikát alkalmazza. Ezzel egyidejûleg a finom fémszálak szövése megkívánja, hogy minden egyes ékszer kivitelezése a manuális munka aprólékosságával, szeretetével és odafigyelésével történjen.

Az ehhez legméltóbb anyag pedig természetesen, a nemesfémek legnemesebbje: a platina. Ez a fehér, csillogóan aktuális, tiszta fém tökéletesen hangsúlyozza a gyémántok fényét.

Így tükrözõdik valóban a természet ajándékozta ötlet: egy pókhálón összegyûlt harmatcseppekben megcsillanó elsõ napsugár.

Ahogy a pók sem szõ két teljesen egyforma hálót, a Varga Design ékszerei is egyedülállóak, rendkívüliek, megismételhetetlenek.

Gyûrûk, nyakékek, melyekben a fém a levegõvel játszik, élo, vibráló formákat teremtve. A platinaszálak hálóvá alakulnak, majd légies könnyedséggel ölelik körül a teret. A fém összefonódik, feltekeredik, keresztezi önmagát, így adva harmonikus egységet a káosznak.

Határvonalak ezek, melyek segítenek a túlságosan egyforma horizontokon túllépni.
A kizárólag kézmûves technikával készült alkotásokat a Varga Design garantálja.

Ékszerek, melyek elbűvölték a minőség szerelmeseit és tovább hódítanak a hazai és a nemzetközi közönség köreiben.

1052 Budapest, Haris köz 6.
36 1 318 4089
https://www.facebook.com/vargadesignjewellery
H-P: 10:00-18:00 Sz: 10:00-16:00
Varga Design