Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Moha Kávéház és Kultúrtér

Igényes szórakozásra kiéhezett fiatalok és az örökké fiatalok találkozóhelye a Gellért szállótól 2 percre, A Moha Kávéház a Kulturális Városközpont egyik első zászlóshajója.

Kávéházunkba a nap bármely szakában érdemes betérni egy frissen főzött eszpresszóra vagy egy kellemes pohár borra, melyhez ízvilágukban színes,  változatos  ételeket fogyaszthatnak vendégeink. Legyen szó délelőtti reggelitől a késő esti vacsorán át egy finom házi limonádén keresztül a forró csoki különlegességekig, az egyedi környezet, a különleges művészeti alkotások és a hazánkban szinte egyedülálló élőnövény fal méltó háttér ételeink élvezetéhez.

Kávéházunk különlegességei közé tartoznak  hazai és nemzetközi ételkínálataink, a magyaros reggelitől a francia szendvicsen át az olasz tésztákon keresztül a spanyol tapasig, nem feledve a magyar konyha remekeit sem. A kávéházban készült finom desszerteket is érdemes megismerni. Ételeink egyetlen közös tulajdonsága a jó minőségű alapanyag és a gondos elkészítési mód; nálunk a brownie közepe és a steak burgonya kérge egyaránt megfelelő állagú.

 

Mint Kultúrtér

Küldetésünknek érezzük a modern összművészet létrehozását a pezsgő budapesti szcénában. Ezen törekvésünket csak erősíti a Bartók Béla út, mint helyszín, mely rövidesen visszanyeri századfordulós fényét, és kult-utcaként várja majd a művészetre és gasztronómiára éhezőket.

A Moha olyan komplex programsorozatot kínál, amely sokszínűsége révén megszólítja a kerület lakóit, sőt egész Budapest kultúráért és zenéért rajongó közönségét is. Kávézó-galériánk falait folyamatosan kortárs képzőművészek kiállításai díszítik, melyek párbeszédre kelnek a többi itt rendezett kulturális eseménnyel.

 

Komolyzenei és jazz programjainkon a kávézó nyújtotta kötetlenebb lehetőségek által egészen közelről tudjuk bemutatni az egyes alkotókat és interpretációikat. Filmklubjaink alkalmával szenvedélyes, alkotó jellegű beszélgetések, viták bontakoznak ki, míg irodalmi programjainkon igyekszünk a kevésbé ismert alkotóknak is teret adni. Ezzel együtt a legkisebbekre is gondolunk, ők izgalmas gyermekprogramjainkon tehetnek szert új ismeretekre, bontakoztathatják ki kreativitásukat.

Szívesen mutatunk be művészeket, korra és nemre, végzettségre, díjakra való tekintet nélkül. Célunk, hogy a különböző kulturális eseményeink, az irodalmi, filmes, komolyzenei, jazz, és gyerekprogramok kapcsolódjanak egymáshoz, segítsék egymást és üde színfoltként járuljanak hozzá a Bartók Béla kulturális utca világához.

 

 

1114 Budapest, Bartók Béla út 11–13.
+361 209 0658
https://hu-hu.facebook.com/MohaCafe
Moha Kávéház és Kultúrtér