Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

BORHÁLÓ Borkereskedés és Közösség

NAGY BOROK kis árakon! Egy jó hely ahol a legjobb minőségű borok megkóstolhatóak és megvásárolhatóak különlegesen alacsony áron többféle kiszerelésben. Rendszeres rendezvények, kóstolók és közösségépítő valamint kulturális események színhelye a Bartók Béla út és a Feneketlen tó szomszédságában.

Esetleg már meguntad a szupermarketek polcai előtt a címkék nézegetését, a legjobb helyen jársz, hogy közelebb kerülj a borászhoz, a szőlőhöz, a napfényhez. Kínálatunkat úgy válogattuk össze, hogy minden tájegység jellegzetes vagy érdekes fajtája megtalálható legyen.

Üzletünkben rendszeresen megfordulnak Magyarország legnevesebb borászai, hogy megmutassák mitől lettek boraik országszerte ismertek és elismertek. Általuk is igyekszünk a borospincék hangulatát a budai belvárosba elhozni és átadni mindenkinek.

Hitvallásunk, hogy a minőség terén nem alkuszunk, de az árat minden lehetséges eszközzel csökkentjük. A kommunikáció és tapasztalatcsere a nyitottság egymás iránt, amelyre üzletünk épül.

Több mint kereskedés, egy hely ahol más a mÉrték.

Webshop: www.borwebshop.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/BorhaloUjbudafadruszu5

1114 Budapest Móricz Zsigmond körtér 7
+36 70 509 5110

http://www.borhalo.com/ujbuda
K-Cs 11.00-19.00, P 10.00-20.00, Szo 10.00-16.00
BORHÁLÓ Borkereskedés és Közösség