Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Boda Antikvitás és Aukciós ház

Megnyitotta kapuit Újbuda első Aukciós háza!

A Boda Antikvitás és Aukciós ház immáron 10 éve működik a kerületben. Öröm számunkra, hogy az elmúlt időszakban nemcsak a megszokott magas minőséggel és vendégszeretettel várjuk vásárlóinkat, de a tavalyi évben megnyitottuk a Bartók Béla út 34 szám alatt Újbuda első aukciós házát.

Havi rendszerességgel rendezünk kamara árverést antik tárgyak, festmények, bútorok, kortárs művészek alkotásaiból.  Kerületi lakosként igyekszünk színvonalassá tenni az itt élők számára környezetüket az üzlet létrehozásával is.   Célunk, a magyar művészek széles körben való megismertetése, alkotásaik értékesítése, a klasszikustól a kortárs művekig. A Gárdonyi tér remek lehetőséget nyújt ehhez, régi épületeivel, üzleteivel, hangulatával.

Szeretnénk megőrizni és méltó helyen tartani a magyar kézműves szakmák  alkotásait, a bútorgyártástól az  intarzia készítésen át a gobelinezés és üvegművességen keresztül  a  kerámiáig.  Tesszük ezt annak reményében, hogy a  rég feledésbe merült foglalkozások újra  megtalálhatják követőiket.

A mai rohanó világban, mikor az egyszer használhatóság divatja tombol, igen fontos hogy a régi, kitűnően megmunkált művészi tárgyakat újra felfedezze magának a fiatal generáció. A minimál dizájn divatját  jól  színesíti egy - egy  míves bútor  műtárgy .  A Boda Antikvitás és Aukciósház  ennek szeretne teret és lehetőséget adni az aukcionálás  létrehozásával, ahol nagyon kedvező áron komoly művészi  remekek  lelhetnek új gazdára.

Facebook: www.facebook.com/Boda-Antikvítás

1111 Bp. Bartók Béla út 34.
+36 1 784-582
+36 20 519 08 91

http://www.bodaantik.hu
hétfő-péntek: 10.00-18.00, szombat: 10.00-14.00
Boda Antikvitás és Aukciós ház