Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Montparnasse Galéria

A Montparnasse bútor-galériában eredeti francia art deco bútorok és az ’50, ’60, ’70 es évek vintage designer darabjai mellett napjaink lakberendezési tárgyait is megtalálja a látogató. A közös nevező az exkluzív elegancia kínálatunk minden elemében. Lakása, irodája berendezéséhez tetszés szerint választhat csupán egy stílust, vagy keverheti különböző arányban e három irányzatot, ami még izgalmasabb enteriőrt eredményez.
Ebédlő- és ülőgarnitúrák, íróasztalok, bárszekrények, tálalók mellett olyan kisebb, kiegészítő darabokat (konzolokat, kisasztalokat, tükröket, lámpákat) is kínálunk, melyek egy már berendezett lakás áthangolására, felfrissítésére alkalmasak, a stílusos vendéglátáshoz szükségesek (pezsgősvödrök, tálcák, pohárkészletek) vagy ajándéknak alkalmasak (fényképkeretek, dobozok, kávéskészletek). Szeretettel várunk minden érdeklődőt, jöjjön el galériánkba, hogy személyesen mutathassuk be üzletünket, kínálatunkat és hogy Ön is olyan visszatérő látogatónk legyen, mint sokan mások.

Bejárat a Markó utca felől.

1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.
+36 1 302-6444

http://www.montparnasse.co.uk
H-P 10.00-18.00, Szo 10.00-14.00
Montparnasse Galéria