Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Újranyitási tréning vállalkozóknak

Milyen ingyenes eszközökkel teheti ismertté vállalkozását? Hogyan építhet ki kapcsolatot a helyi lakossággal, hogy ne kelljen várni a turistákra? Hogyan szerezhet potenciális vásárlókat még az újranyitás előtt?

Ezekre a kérdésekre kap választ a 3 előadásból álló, egyenként 90 perces, ingyenes online tréningünkön!

A Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) feladata, hogy a főváros tematikus utcáiban lévő vállalkozásokat összefogja, segítse és népszerűsítse őket, csökkentse az ott lévő üres üzletek számát és támogassa az ott szerveződő kulturális és egyéb programokat. Ez a pandémiás időszak mindenki számára nagy kihívást okoz. Tudjuk, hogy azoknak a vállalkozásoknak, amelyek ideiglenes bezárásra kényszerültek, az enyhítést követően is számos nehézséggel kell szembenézniük. Ezekben az utcákban olyan kisvállalkozások, vendéglátóhelyek és kulturális terek működnek, amelyek már több évtizede emelik a város fényét és kedvelt turistacsalogató pontok. A jelenlegi helyzet ezért sem kedvező számukra, hiszen a külföldi látogatók száma még sokáig el fog maradni a korábbiakhoz képest. Ezzel a 3 előadásból álló tréningsorozattal szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek abban, hogy hogyan is tudják magukat megismertetni a helyi közönséggel, hogyan építsenek ki ismét bizalmat az emberekben és hogyan tudják a gyakorlatban is sikeresen újraindítani a vállalkozásukat.

Az előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlaphoz kérjük, görgessen lejjebb! A helyek korlátozott számban érhetőek el, ezért kérjük, mielőbb küldje el jelentkezését.

A tréningeket élőben, zoom meeting keretében, az online térben tartjuk meg. (A program használatáról ide kattintva olvashat részletes tájékoztatót.)

Az előadásokat Baranyai Dávid a SalesKurzus alapítója, értékesítési szakértője tartja.

 

 

 

Kiknek szól a tréning?

Olyan fizikai üzlethelyiséggel, kiállítói térrel is rendelkező vállalkozásoknak, akik az újranyitási hullámban jobb forgalommal, ezáltal több bevétellel szeretnék indítani a működésüket.

 

A képzés tematikája

1. Előadás

Kezdés: 2021.04.26. (hétfő) 16:30
Téma: Hogyan tudja online eszközökkel elérni azokat, akik várhatóan az Ön célcsoportjába tartoznak?

  • Kik fognak Öntől vásárolni? Kik az Ön vevői? Hogyan tudja meg hogy kik azok?
  • Listaépítés: Hogyan és hol építsen listát: Mi az a lista?
  • Érdeklődő szerzés: Mivel szerezz érdeklődőket?

A tréning időtartama: cca 90 perc

Rövid video az első alkalomról az alábbi képre kattintva érhető el:

 

2. Előadás:

Kezdés: 2021.04.28. (szerda) 16:30
Téma: Hogyan építse ki a bizalmat és a szakmai hitelességet, online és offline?

  • A vásárlást kiváltó tényezők: 1-2-3
  • Tartalomgyártás: Hogyan, Hol, Kinek?
  • Az üzlete különlegessége: Adottsága, ami megkülönbözteti másoktól
  • Referenciák: Kiről és hogyan?
  • A Nagy Miért? Mi az? Miért fontos? Hogyan mondjam el?

A tréning időtartama: cca 90 perc

 

3. Előadás

Kezdés: 2021.04.30. (péntek) 16:30
Téma: Hogyan és mit mondjon, hogy bejöjjenek az üzletébe és vásároljanak is?

  • Ajánlat: Hogyan prezentáljon és mi legyen az?
  • Ajánlás: Érje el, hogy tovább ajánlják!

A tréning időtartama: cca 90 perc

 

A három előadás egymásra épült. Rövid video formájában youtube-csatornánkon tudják visszanézni az előadásokat, melyeket hamarosan feltöltünk.

 

 


ONLINE előadás

Előadónk élő adásban tartja a tréningeket, melyet Önök okos készülékük segítségével egy zoom meeting keretében követhetnek. Ezt otthonukból, munkahelyükről kényelmesen tehetik meg. Nem kell más hozzá, csak egy olyan eszköz (telefon, tablet, laptop, pc), amin nézni tudják a "közvetítést". Ennél a programnál csak online kapcsolódásra van lehetőség, személyesen nem tudjuk Önöket a helyszínen fogadni.

Chat formájában bármikor megoszthatják velünk észrevételeiket. Ha rendelkeznek mikrofonnal, akkor egy-egy téma végén szóban is feltehetik a kérdéseiket. 

Az Önök számára a részvétel ingyenes, csak internetkapcsolattal, egy megfelelő eszközzel és a zoom applikációval kell rendelkezniük, hogy részesei legyenek ennek az előadás sorozatnak.

Az esemény regisztrációhoz kötött, a visszaigazoló e-mailben kapják meg az első előadás zoom meghívóját és a leírást, miként tudnak csatlakozni. A feltüntetett időpontok a tréning kezdését jelölik, ezért javasoljuk, hogy 10 perccel korábban már jelentkezzenek be a felületre és ellenőrizzék a készüléküket, hogy jól hallják és látják a „közvetítést”. Ha regisztráció után 1-2 órával nem kapják meg a visszaigazoló e-mailt, akkor az info@bevasarloutca.hu e-mail címen jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a hozzáférést. Minden további tréningre automatikusan küldjük majd ki a bejelentkezési linket, ha nem kapná meg 24 órával az előadás előtt, akkor szintén kérjük, hogy jelezze munkatársaink felé az info@bevasarloutca.hu e-mail címen, hogy pótolni tudják azt.

A program változtatásának jogát fenntartjuk!

A közvetítés külső felhasználó általi rögzítése és felhasználása szigorúan tilos!