Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Bartók Béla Boulevard

  • összes
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • ...
2018 november 27.
Elege van az állandó rohanásból? Nincs ötlete, hogy mit adjon ajándékba? Lassuljon le velünk és jöjjön el 2018. december 1-24 között Budapest tematikus utcáiba, ahol számos élménnyel ajándékozhatja meg magát és szeretteit! Miközben pedig részese a kulturális élvezeteknek, játsszon velünk értékes ajándékokért!
2018 november 27.
Rohanás helyett élmény és kultúra adventkor
2018 október 30.
Gyűjts Őszi Élményeket a Bartók Béla Boulevardon!
2018 október 08.
Csodás őszi nappal zártuk a szeptemberi rendezvényeket a Turizmus Világnapja alkalmából. Programjainkon közel 350 fő vett részt, akiknek köszönjük, hogy eljöttek és velünk tartottak.
2018 október 01.
Elmúlt a nyárias szeptember, eljött az igazi ősz. Kapj fel egy meleg pulcsit vagy egy könnyű kabátot és gyere a Bartók Boulevard-ra kikapcsolódni, művelődni. A mexikói forgatag elült, de a Bartók Boulevardon folytatódik az élet. Élvezd az őszi napsütést a Bartók Boulevard teraszain vagy a csípősebb napokon tekints meg egy kiállítást, igyál egy forró italt, válasz magadnak új szemüveget, végy képzőművészeti ajándékot vagy könyvet, hallgass meg egy jó zenét vagy beszélgetést, esetleg éld ki művészi hajlamaid a csokigyártásban. Élvezd és érezd jól magad!
2018 szeptember 24.
Véget ért az ElevenŐSZ a Bartók Boulevardon
2018 szeptember 21.
Több mint fél ezren vettek részt a két nap alatt programjainkon, amit ezúton is köszönünk Önöknek.
2018 szeptember 27.
Minden év szeptember 27-én ünnepeljük a Turizmus Világnapját, melynek célja, hogy felhívja a nemzetközi közösség figyelmét a turizmus fontosságára és politikai, kulturális, társadalmi és gazdasági értékeire. Az esemény a különböző globális kihívásokra kívánja felhívni a figyelmet.
2018 szeptember 14.
A szeptember elején meghirdetett programok mellett további 5 ingyenes vezetett sétára, így már összesen 38 programra lehet jelentkezni a Turizmus Világnapja alkalmából a www.budapestinfo.hu oldalon keresztül.
2018 szeptember 12.
SAJTÓKÖZLEMÉNY - ElevenŐsz Mexikó
2018 szeptember 14. - 2018 szeptember 16.
ElevenŐsz: Mexikó, ahogy még nem ismered!
2018 szeptember 15. - 2018 szeptember 16.
ÖRÖKSÉGÜNK EURÓPÁBAN - már csak néhány programra maradt hely!