Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

SlowXmas

SlowXmas 2023

Lassulj le és töltődj fel Velünk!

Immár hatodik alkalommal fognak össze Budapest ikonikus utcái - az  Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca) és a Ráday Soho (Ráday utca), de Budapest más területeiről is csatlakoznak vállalkozások - a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) koordinálásában, hogy a karácsonyi rohanás helyett rámutassanak az advent igazi jelentésére.

Arra ösztönözzük a járókelőket, hogy lassuljanak le, és az elmúlt időszak, valamint a karácsony körüli stresszt cseréljék élményekre és művészetre. A tematikus utcák közös adventi kalendáriuma november 24. és december 24. között minden napra tartogat egy kiállítást, forró csokit, közös kézműves foglalkozást, finom bort és jó zenét az arra járóknak. 

Az utcák közös adventi összefogása már háromszor elnyerte a Magyar Marketing Szövetség szakmai díját, a Városmarketing Gyémánt Díjat is, a színvonalas városmarketing tevékenységért.

A Bevásárló és Tematikus utcákhoz 2023-ban csatlakozott a Margit-negyed is, akik idén számos programmal tovább színesítik az adventi kínálatot.

Programok és részletek november 20-tól folyamatosan kerülnek fel a www.bevasarloutca.hu/slowxmas oldalra. A programokat megtalálják az eseménynaptárban is ITT! Kérjük, hogy a programokról a megadott linkeken mindig tájékozódjanak. A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

 

Az esemény főtámogatója 

2023. december 24.