Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

SlowXmas

SlowXmas 2022

Lassulj le és töltődj fel!

Igényes kikapcsolódás az adventi időszakban. Töltődjünk fel Együtt új élményekkel!

Idén 5 éves a SlowXmas eseménysorozatunk, mely egy folyamatosan bővülő összefogás a bevásárló és tematikus utcák, illetve azok vállalkozói között. Az elmúlt évek és az idei esztendő nehéz körülményeit bár nem feledve, de mégis kikapcsolódásra és kulturális feltöltődésre szeretnék ösztönözni a járókelőket, hogy töltsék stresszmentesen ezt az időszakot, a pörgést cseréljék élményekre és művészetre. A program minden napra ígér egy koncertet, kiállítást, színházi előadást vagy workshopot. A közös adventi kalendárium november 25. és december 24. között kínál izgalmasabbnál izgalmasabb időtöltést családoknak, barátoknak!

Az összefogásban 2022-ben is öt utca vesz részt: a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a KultUnio (a hetedik kerület multikulturális negyede) és a Ráday Soho (Ráday utca).

A bevásárló és tematikus utcák az év 365 napján az összefogásról és együttműködésről szólnak, így idén az öt utcán túl minden olyan partnerünk programját/eseményét is megjelentetjük, akik szeretnének csatlakozni, ezzel segítve egymást a jelenlegi helyzetben. Fontos, hogy egymás támogatásával, saját magunknak, családunknak, ismerőseinknek is segítünk, hiszen mindenki része a gazdaságnak akár vállalkozó, akár alkalmazott, akár önkéntes segítő vagy épp valamelyik intézmény vezetője, döntéshozója. Tegyük együtt emlékezetessé ezt az évet és később se feledjük, hogy milyen erő és mennyi pozitív hatás rejlik az együttműködésben.

 

A programokat kategóriára, utcára vagy magára az eseményre bontva eseménynaptárunkban találják, napra bontva pedig az alábbi naptárban. Feltöltés folyamatos.

Programokért görgessen az adventi kalendáriumhoz!

 

A programokat folyamatosan töltjük fel az alábbi kalendáriumba (hógömb). Az egyes számok november 25. és december 24. között rejtik az utcák programjait, a számokra kattintva tudja azokat megtekinteni.

 

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!