Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

SlowXmas

Lassulj le és töltődj fel!

Karácsonykor is maradj környezettudatos!

Rohanás helyett élmény és kultúra adventkor

Budapest tematikus utcái ismét együtt készülnek az adventre. Összefogtak, hogy a karácsonyi rohanás helyett rámutassanak az advent igazi jelentésére. Arra szeretnék ösztönözni a járókelőket, hogy lassuljanak le, töltsék stresszmentesen ezt az időszakot, a pörgést cseréljék élményekre és művészetre. Programjuk, akár egy adventi kalendárium, minden napra ígér egy koncertet, kiállítást, színházi előadást vagy workshopot. Az élményeken túl pedig fókuszban a környezettudatosság.

A zsúfolt bevásárlóközpontok helyett élményeket és művészetet kínálnak az adventi időszakban Budapest tematikus utcái: a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a KultUnio (a hetedik kerület multikulturális negyede) és a Ráday Soho (Ráday utca). Az utcák közös adventi összefogása elnyerte a Magyar Marketing Szövetség szakmai díját, a Városmarketing Gyémánt Díjat is, a színvonalas városmarketing tevékenységért. A karácsonyi készülődést pedig a „zero waste” jegyében, környezetbarát csomagolási technikákat bemutató workshopokkal, valamint SlowXmas textilszatyrokkal is támogatják.

A tematikus utcák közös programja tudatosan lett egy adventi kalendárium: november 30. és december 24. között ugyanis minden napra tartogatnak valamit az arra járóknak. Kiállítások, színházi előadások, jazz koncertek, workshopok, irodalmi beszélgetések és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket.

 

Programokért görgessen az adventi kalendáriumhoz!

 

A programokat folyamatosan töltjük fel az alábbi kalendáriumba (hógömb). Az egyes számok december 1-24. között rejtik az utcák programjait, a számokra kattintva tudja azokat megtekinteni.

SlowXmas reggelik és élményprogramok

2019. december 1 és 24. között tematikus reggelikkel (uzsonákkal, borkóstolókkal) és kulturális programokkal várják Önöket az Utcákban!

2019. december 7. - Art&Antique Street (Falk Miksa utca), Bodó Galéria - 10:30 - Részletek ITT

2019. december 7. - Ráday Soho (Ráday utca), IF Jazz Cafe - 17:30 Bolgár Borok kóstolója - Részletek ITT!

2019. december 9., december 11. és december 16. - Karácsonyi Bonbonkészítés - Ráday Soho (Ráday utca), Bonbonier - Részletek ITT!

2019. december 11. - Art&Antique Street (Falk Miksa utca), Séta üzletről üzletre - Részletek ITT

2019. december 14. - Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), Séta a Bartók Béla Boulevardon (Moha Cafe) - 11:00 - Részletek ITT

2019. december 14. - Fashion Street (Deák Ferenc utca), Deák Palota - Részletek ITT

2019. december 21. - Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), Rendezvénylakás - 15:00 - Részletek ITT

2019. december 21. - Ráday Soho (Ráday utca), Claro Bisztró - 18.00 Forraltborkészítő-verseny - Részletek ITT!

2019. december 22. - Ráday Soho (Ráday utca), IF Jazz Cafe - 17:30 Bolgár Borok kóstolója - Részletek ITT!

SlowXmas workshopok

2019. december 9. - "zero waste" csomagoló workshop - Ráday Soho (Ráday utca), Púder Bárszínház - Részletek ITT

2019. december 14. - "zero waste" csomagoló workshop - Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), Szatyor - Részletek ITT

2019. december 16. - "zero waste" csomagoló workshop - KultUnio, K11 (Király utca 11.) - Részletek ITT

2019. december 20. - "zero waste" csomagoló workshop - Art&Antique Street (Falk Miksa utca), Nagyházi Galéria - Részletek és regisztráció ITT

 

A programok változtatásának jogát fenntartjuk! A programok teljes ideje alatt kép- és hangfelvételek készülnek, melyeket a szervezők a rendezvény népszerűsítésével kapcsolatosan a későbbiekben nyilvánosságra hozhatnak és felhasználhatnak. Azzal, hogy Ön részt vesz a programokon, hozzájárul ezen felvételek készítéséhez és felhasználásához!