Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Újabb szakmai elismerés - Marketing Diamond Awards 2023

A szakmai díjak nem csak a nagy ügynökségek és a nagy márkák kiváltságai!

 

"A marketingkommunikációs szakmában a legtöbb szakmai díj a nagy ügynökségek és a multinacionális vállalatok kiváltsága, akiknek nagyobb marketingbüdzsé áll a rendelkezésükre. A Marketing Diamond Awards küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára is. Célja továbbá a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a marketingszakma kisebb szereplőit a minél színvonalasabb marketingtevékenység végzésében.

 

A Marketing Diamond Awards nem csak ebben különbözik a többi szakmai díjtól, hanem a zsűrizési módszer tekintetében is. A pályázat zsűrije két részből áll: egyrészt az ügynökségi szakemberekből, másrészt a megbízói oldal legsikeresebb marketing- és kommunikációs vezetőiből. Az ügynökségi szakemberek a megbízói oldalról benyújtott pályázatokat, míg az ügynökségek által benyújtottakat a megbízói oldalt képviselő zsűritagok fogják értékelni. A díj ezáltal is lehetőséget biztosít a kisebb ügynökségeknek, hogy bemutatkozzanak a nagy márkákat képviselő marketingvezetők előtt, valamint a marketingaktív vállalkozásoknak, hogy sikeres tevékenységüket a szolgáltatói oldal képviselőivel megismertessék és elismertessék. Az előre megadott elbírálási szempontoknak köszönhetően a benyújtott pályázatok nem egymással versenyeznek. A szakmai zsűri a szempontoknak való megfelelés alapján minősíti a pályamunkákat. " - forrás: marketingdiamond.hu

A Bevásárló és Tematikus utcák 2023-ban ismét a nagysikerű SlowXmas eseménysorozattal pályáztak "Rendezvények és eseményalapú aktivációk" kategóriában. Óriási öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy ismét szakmai elismerésben részesültünk és újabb Gyémánt díjat kaptunk, ezúttal a 2023-as programunkra.

Köszönet elsősorban az utcáknak (Bartók Béla Boulevard, Falk Art&Antiue Street, Fashion Street, Margit-negyed és Ráday Soho) és az utcákban lévő vállalkozóknak, hogy színvonalas programjaikkal évről évre megtöltik csodálatos élményekkel és tartalommal ezt az eseménysorozatot! Köszönet továbbá a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, hogy támogatásával lehetővé teszi ennek a rendezvénynek a koordinálását és kommunikációs kampánynak a megvalósítását. Továbbá köszönet a BUM munkatársainak és együttműködő partnereinek, hogy munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy ez alatt az egy hónap alatt a SlowXmasben résztvevők népszerűsége növekedjen és programjaik minél szélesebb körhöz jussanak el.