Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tavaszi Kvíz Estek

2023 SlowXmas eseménysorozat részeként debütáltak első kvíz estjeink. A résztvevők visszajelzése alapján, szeretnénk most ezt a sorozatot folytatni, egyelőre havi egy alkalommal március-áprilisban.

Szeretné szórakozva megismerni jobban Budapestet és benne a bevásárló és tematikus utcákat? Akkor tartson velünk egyelőre havonta egyszer speciális kvíz estjeink egyikén, ahol általános kérdések mellett, többet megtudhat a BUM-ról és az adott utcáról! Töltsünk együtt egy kellemes órát és aki nagyon ügyes, még értékes ajándékokat is hazavihet!

Összesen három kvíz est lesz a tavaszi időszakban, az első március 1-jén a Ráday Sohoban a Csapszékben és a második április 19-én kissé korábbi időpontban Falk Art&Antique Street-en a Pintér Galériában.

A kvíz estek témája egy kis általános tudást, némi Budapest jártasságot feltételez és a BUM, valamint az adott utcához kapcsolódó néhány alapinformációt öleli fel. Az első kvíz est 18.00 órától 19.00 óráig tart, majd április 19-én, 16.00 órától kezdődik, ebből 30 perc a játék idő, ami alatt kb. 20 kérdést kell megoldaniuk a 2 és 4 fős csapatoknak. Maximális létszám: 20 fő, akiket egy est alkalmával fogadni tudunk.

A helyszínen kiértékelésre kerülnek a megoldott kvíz lapok és sorsolással az első három helyezett ajándékokat kap, melyet ott a helyszínen át is adunk. Játékszabályzat!

 

1. díj: KÜ Pékség Élménycsomag 2 fő részére 15.000 Ft értékben pékség túrával, kóstolással és ajándékcsomaggal

2. díj: 2 db belépőjegy a Medea gyermekei című előadásra 10.000 Ft értékben, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház és a Füge Produkció felajánlásában

3. díj: 5.000 Ft értékű könyvutalvány a Libertine Könyvesbolt felajánlásában

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció a második kvíz estre alább!

 

 

 

 

Az eseményen hang- és képfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a rendezvényre, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.

 

A program változtatásának jogát fenntartjuk!

Az esemény főtámogatója