Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tavaszi Kvíz Estek

2023 SlowXmas eseménysorozat részeként debütáltak első kvíz estjeink. A résztvevők visszajelzése alapján, szeretnénk most ezt a sorozatot folytatni, egyelőre havi egy alkalommal.

Szeretné szórakozva megismerni jobban Budapestet és benne a bevásárló és tematikus utcákat? Akkor tartson velünk egyelőre havonta egyszer speciális kvíz estjeink egyikén, ahol általános kérdések mellett, többet megtudhat a BUM-ról és az adott utcáról! Töltsünk együtt egy kellemes órát és aki nagyon ügyes, még értékes ajándékokat is hazavihet!

Összesen három kvíz est lesz a tavaszi időszakban, az első március 1-jén a Ráday Sohoban a Csapszékben, a második április 19-én  Falk Art&Antique Street-en és az idény utolsó estje május 3-án Bartók Béla Boulevardon.

A kvíz estek témája egy kis általános tudást, némi Budapest jártasságot feltételez és a BUM, valamint az adott utcához kapcsolódó néhány alapinformációt öleli fel. A kvíz estek 18.00 órától 19.00 óráig tartanak, ebből 30 perc a játék idő, ami alatt kb. 20 kérdést kell megoldaniuk a 2 és 4 fős csapatoknak. Maximális létszám: 20 fő, akiket egy est alkalmával fogadni tudunk.

A helyszínen kiértékelésre kerülnek a megoldott kvíz lapok és sorsolással az első három helyezett ajándékokat kap, melyet ott a helyszínen át is adunk. Játékszabályzat!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció az első kvíz estre alább!

 

 

Amennyiben szeretne részt venni a programon, kérjük, hogy töltse ki az alábbi regisztrációt! 

 

A program változtatásának jogát fenntartjuk!

Az esemény főtámogatója