Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Óriási érdeklődéssel zárult a BGE-BVK-BUM közös Felkészítő tréningje

  • 2024 május 17.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK), a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Bevásárlóutca Menedzsmentje (BUM Nonprofit Kft.) a kisvállalkozások támogatása céljából úgy döntött, hogy felkészítő tréninget szervez. Szerettük volna megismertetni partnereinket a BVK által kínált kedvezményes mikrohitel lehetőségekkel, kiegészítve olyan alapvető ismeretekkel, ami alapján saját fejlesztési, bővítési terveit is hatékonyabban tudja majd megvalósítani a vállalkozó. Mindebben pedig a BGE előadója is segítségünkre volt.

Az eseményre teltházas volt a jelentkezés, mely visszaigazolta számunkra, hogy jó témát választottunk. Reggel Dudás Attila okleveles közgazdász, a BGE előadója vezette be a hallgatóságot a pénzügyek rejtelmeibe, volt szó pénzügyi tervezésről, cash-flow-ról, cégértékelésről és forrásbevonásról.

A jelenlévők sokat kérdeztek, voltak, akik már működő vállalkozás bővítése kapcsán szerettek volna új információhoz jutni, de voltak, akik még csak most szeretnének vállalkozást indítani. Láthatóan mindenki megtalálta a számítását.

 

Délután Nagy Mária a BVK ügyfélkapcsolati vezetője mutatta be hitelezési portfóliójukat és mentorálási programjukat. Az általuk kínált termékek egy kisvállalkozás számára sokkal értékesebbek egy egyszerű banki hitelnél, mert a teljes hitelezési folyamatban segítséget nyújtanak és utána is figyelemmel kísérik a vállalkozás utóéletét, szakmai tanácsaikkal komoly támogatást nyújtanak a pénzügyi támogatáson túl is.

 

Tehát elértük célunkat, hogy olyan hasznos tudást adjunk át ezen az információs napon, ami alapján a résztvevő vállalkozók képesek lesznek meghatározni saját cégük értékét, pozícionálni magukat a piacon és a forrásszerzésben is új információk birtokába jutottak. Köszönjük az előadóknak és a résztvevőknek, hogy közösen egy sikeres napot zártunk!

Köszönet a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, hogy támogatásával lehetővé tette, hogy a résztvevők ingyenesen vehessenek részt ezen a tréningen.