Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kocsmatúra nyereményjáték a Rádayban

Szeretnéd közelebbről is megismerni a Ráday utca különleges helyeit? Akkor gyere el Kocsmatúráink egyikére és vegyél részt nyereményjátékunkban!

A nyereményjáték a Bevásárló és Tematikus utcák oldalán érhető el (https://bevasarloutca.hu). A nyereményjáték az őszi Kultúr-Kocsmatúra sorozathoz kapcsolódik, így három alkalommal van lehetőség a részvételre. Sorsolásra, csak a harmadik alkalom után kerül sor. A szabályzatot a későbbi eseményekkel majd bővítjük, de a most hétvégén induló játékról minden tudni valót megtaláltok a Játékszabályzatban.

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A 2023. szeptember 16-i II. Ráday kultúr-kocsmatúra, az A oldalon (és a később meghirdetésre kerülő további két alkalmon) résztvevő kap egy-egy Kultúr-Kocsmatúra Térképet. A térképen szereplő hat alaphelyszínén egy-egy, tehát összesen 6, azaz hat pecsétet begyűjtő játékos vehet részt a nyereménysorsolásban. A külön "afterparty" alsorsoláson pluszban a 7., azaz hetedik, vagyis az afterparty pecsétet is begyűjtők indulnak csak.

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan elfogadják és magukra nézve kötelezőnek ismerik el jelen Játékszabályzat feltételeit. A Játékosok a játékban való részvétel előtt kötelesek tájékozódni a Játékszabályzat rendelkezéseiről, a Szervező a tájékozódás elmulasztásából eredő esetleges következményekért felelősséget nem vállal.

 

Nyereményjáték időtartama: 2023. szeptember 16 – 2023. november 11-ig.

Online sorsolás a Kocsmaturista FB oldalán: 2023. november 20., hétfőn

 

A Játék menete

1. Vedd magadhoz a A II. Ráday kultúr-kocsmatúra, az A oldal (vagy az ezután meghirdetendő későbbi két hasonló alkalom) pecsételős térképét.

Ha a lenn felsorolt, meglátogatott helyszíneken elfogyasztottál egy pohár italt, kérd el az érte járó pecsétet a Kultúr-Kocsmatúra Térképre! Egy vendéglátóhelyen egy pecsét szerezhető. A pecséthez nem feltétel a helyek napi egyedi ajánlatiból fogyasztani és nem kötött alkoholfogyasztáshoz. Ha egy térképen összegyűjtötted mind a 6 különböző pecsétet, küldd be a info@bevasarloutca.hu e-mail címre és részt vehetsz a november 20-ai nyereménytombolán, ahol a Ráday utcából tárgyi ajándékokat és élményajándékokat sorsolunk ki. Aki több túrán is részt vesz és több különböző telipecsételt térképet küld be, az akár több ajándékot is nyerhet.

Az afterparty helyszínen is pecsétet gyűjtők (tehát az egy térképen összesen 7, azaz hét pecséttel rendelkezők) indulnak a külön afterparty nyereményekért is.

A szeptember 16-i Kultúr-Kocsmatúra helyszínei a következők:

1. Púder Bárszínház: 1092 Budapest, Ráday utca 8.

2. Mata Hari Bistro: 1092 Budapest, Ráday utca 11-13.

3. Pink Rosa Ráday: 1092 Budapest, Ráday utca 15.

4. Csapszék Ráday: 1092 Budapest, Ráday utca 17.

5. Paris, Texas Kávéház: 1092 Budapest, Ráday utca 22.

6. iF Jazz Cafe: 1092 Budapest, Ráday utca 19.

+ Afterparty helyszín: Pourgatorium: 1092 Budapest, Ráday utca 27.

A következő két Kultúr-Kocsmatúra helyszíneit az első túra után tesszük közzé.

 

A lehetséges nyeremények

A résztvevő helyszínek nyereményei:

Mata Hari Budapest Bistro: Egy üveg helyben elfogyasztható Laposa Borbirtok vagy Kreimbacher pezsgő!

Csapszék Ráday: Egy 3500 Ft-os szabadon lefogyasztható Csapszék kupon

Paris-Texas Kávéház: Másfél óra biliárd és egy kétszemélyes híres Paris, Texas shaker koktél

IF Cafe Jazz Club: Egy páros koncertbelépő előre egyeztetett időintervallumra szólóan, feltéve, hogy a nyertes legalább egy nappal a koncert előtt foglal helyet, kerülve a teltház anomáliát.

További résztvevő helyszíni nyeremények várhatóak. A konkrétumok beérkezése esetén ezen az oldalon tesszük őket közzé akár egyesével.

 

Ráadás Afterparty nyeremények:

Pourgatorium: egy üveg prosecco és két koktél a Pourgatoriumban két fő része, helyben fogyasztással

A nyereményeket a mibenlétüktől és természetüktől függő módon lehet átvenni vagy beváltani E-mailes egyeztetést követően.

 

Várható további Kultúr-Kocsmatúra időpontok

2023. november 2., csütörtök, 19:00

2023. november 11., péntek 16:00

A második két túraalkalom kapcsán további afterparty helyszíni nyeremények is várhatóak. A konkrétumok beérkezése esetén ezeket is ezen az oldalon tesszük közzé akár egyesével.

 

A nyereményeket nagyon köszönjük a felajánlóinak a Ráday Kultúr-Kocsmatúrát szervező teljes csapata nevében.

Gyere el a túrákra és játsz velünk! A most hétvégi esemény megtelt, de aki lemaradt, annak további két alkalommal van esélye csatlakozni!