Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Jól indult az Őszi Tematikus Séták programsorozat

Új koncepció mentén indítottunk sétákat idén október végén, mely rendkívül sikeresen debütált.

Sétáink eddig is abban voltak speciálisak, hogy az utcákban lévő történelmi, kulturális értékeken túl bemutattunk ott lévő vállalkozásokat. Az őszi sétasorozattal csatlakozva a Kamarai Napokhoz, most a fókuszba egy-egy vállalkozót helyeztünk, aki lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon Önöknek. Az október végi séták bizonyították, hogy a kedves vendégek számára ez egy jó koncepció és a két bemutatkozó vállalkozás számára is jó lehetőség volt.

 

2023. október 27-én a Margit-negyedet látogattuk meg és benne a Bookta kávézó -t. Alább néhány kép az eseményről.

 

 


 

2023. október 28-án pedig a Palotanegyedben sétáltunk és a végén a Főfotó Fotóbolt, kávézó és galériába pihentünk meg. A képek magukért beszélnek.

 

 

 

Főtámogatónk