Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Eleven Tavasz 2023

A helyi közösség ereje

Ismét megELEVENedik a Bartók Béla Boulevard
Az Eleven Tavasz idén június 2-3. között pezsdíti fel a Bartók Béla Boulevard-t a nyárváró fesztiválja során, ahol a közösségek ereje kerül a középpontba.

Színes köztéri programokkal vár mindenkit a főszervező Bartók Boulevard Egyesület a Gellért és a Gárdonyi téren, valamint a Feneketlen-tónál. A Finnagorával való együttműködésnek köszönhetően finn kulturális programokkal gazdagodik tovább az Eleven Tavasz, ahol a zenei programok mellett workshopokkal, gasztroprogramokkal és kiállításokkal várják a látogatókat az utca és környékének legjobb kulturális és gasztrohelyei, üzletei!


A Faur Zsófi Galériában a Szentendrén élő és alkotó Lukoviczky Endre festőművész és grafikus önálló kiállítása, Lajkó Nóra Festészet fehér zajjal című performansza pedig a Kelet Kávézó és Galériában lesz megtekinthető. Kustán Ádám a Bor- és Kézművesben, a Nehézlemez Műhely a Gárdonyi téren lép fel, élményfestést és kreatív festőworkshopot tart az Art Master Kreatív Műhely. A Gellérthegy boszorkányainak nyomába eredhetünk a Sétaműhely segítségével, Mika Edit jól ismert sétája idén borkóstolóval egészül ki, a Figaró Bűvészbolt által pedig varázslat költözik a BBB KultPontba. A Medence Csoporttal Re+concept kreatív újrahasznosító workshopján használt reklámmolinókból bárki látványos, jól használható, egyedi tárgyat készíthet, de alkothatunk a fesztiválon makettet és nemezbőrből kulcstartót is.


A programból nem hiányozhatnak a környezettudatos események sem, így a Tudatos Vásárlók Vidámparkja a Gárdonyi téren nyílik meg, de lesz ruhafeldolgozó foglalkozás, vagy a Finnagora közreműködésével finn nyelvű kávézóval és Nokia-kiállítással is kedveskednek nekünk.


Az Eleven Tavasz együttműködő partnerei: Budapest Főváros Önkormányzata, Finnagora, Újbuda Önkormányzata, BBB KultPont, Insert projekt, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, SzentImre 100.

Részletek hamarosan a BBB FB oldalán!

Megjelent a Programfüzet is, mely online formában is elérhető ITT!