Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Hadik Kávéház – Szatyor Bár és Galéria

Találjuk ki közösen az új Bartók Béla utat, Karinthy és Kosztolányi kedvenc helyén ülve… Egy pohár bor és a Karinthy szelet jó segítség lehet a gondolkodáshoz!

A néhány éve rendbe tett és közösségi fórumként is remekül működő helyen, a Gárdonyi tér közvetlen szomszédságában található a századelő legendás kávéháza, a Hadik, amely hosszú kényszerszünet után néhány éve került felújításra és megújításra.  Ekkor, a hagyományokhoz híven, két vendéglátó teret alakítottunk ki: a klasszikus Hadik kávéházat, valamint a Szatyor Bár és Galériát, amely kortárs választ ad a századelő bohém világára, és progresszív terekben és hangulatban értelmezi újra azt.

Ételkínálatunkban is igyekszünk a hagyományokat progresszíven értelmezni; változatos, szezonális, ünnepkörökhöz kapcsolódó ízeket kínálunk. Márton napi ludasságok, őszi sütőtök receptek, alkalomhoz illő borok és erős kávék mellett megszokott finomságainkkal is várunk. Titkaink pedig nincsenek; legjobbnak ítélt receptjeinket, a ház specialitásait honlapunkon is megtalálhatod.

 

Szeretjük, ha a vendégünk vagy, ha minőségi kultúrához minőségi ízeket társíthatunk és az a legnagyobb dicséret számunkra, ha észreveszed ezt! Ez a Hadik és a Szatyor szellemiségének kulcsa most, és ez volt a századelőn is.

www.szatyorbar.com

Facebook: www.facebook.com/hadikkavehaz

 

1111 Budapest, Bartók Béla út 36.
+361 1 279 0290

http://www.hadik.eu/hadik; http://www.szatyorbar.com/szatyor
Hadik Kávéház – Szatyor Bár és Galéria