Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Hári Anikó Ékszergaléria

„Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a szakmájuk a hobbijuk.”

 

Az emberek legfőbb vágya, hogy olyan munkával foglalkozhassanak, amit szeretnek és melyben örömüket lelik. Az ékszerek iránti rajongásom egészen gyerekkoromig vezethető vissza. 1983-ban végeztem mint ötvös-aranyműves, azonban szakmai ismereteimet azóta is folyamatosan bővítem.

Eddigi pályám során dolgoztam ötvösként több hazai műhelyben, majd ezt követően ékszer- és drágakő szakértőként tevékenykedtem. Igazságügyi szakértői megbízásoknak a mai napig is eleget teszek biztosító társaságok, nyomozószervek, magánszemélyek és bíróságok részére.

 

Különleges formavilágú ékszereim kivétel nélkül kézzel, hagyományos technikával aranyból, ezüstből és platinából készülnek. Minden darabhoz drágakövet és természetes ásványt használok. Folyamatosan keresem a különleges színárnyalatú és csiszolású köveket. Egyik kedvencem az ametrin nevű drágakő, amely a kvarc csoportba tartozó citrin és ametiszt összenövéséből keletkezik.Vállalom ékszerek készítését, javítását, zománcozást, vésést, drágakőcsiszolást és -foglalást.
Tevékenységeim közé tartozik még igazságügyi ékszer- és drágakő szakértés és certifikát kiállítása.

 

Egyedi tervezés

A legnagyobb szerelem és kihívás az egyénre szabott ékszertervezés. Ezeknek a daraboknak tükrözniük kell az Ön, választottja, vagy éppen családtagja egyéniségét és stílusát. Ez a tervezési folyamat a megrendelővel közösen történik, figyelembe véve a vevő különleges igényeit is, például horoszkópkő, egyedi formák, szokatlan csiszolású kövek felhasználásával.

 

Régi ékszerek javítása és felújítása

Nagy szakértői tapasztalatot és hozzáértést igényel egy-egy antik ékszer javítása, vagy elveszett darabjainak pótlása.

A közelmúltban fordult hozzám egy hölgy azzal a kéréssel, hogy régi, fél pár fülbevalójának párját készítsem el. Ajánlásomra a megmaradt darabból medált, és ennek mintájára egy új pár fülbevalót készítettem.

 

Facebook oldala ITT érhető el!

1055 Budapest, Falk Miksa u. 14.
+36-1 312-0608
+36-20-959-0938
https://www.harianiko.hu
H-P 11.00-17.00, Szo 10.00-13.00
Hári Anikó Ékszergaléria