Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Nándori Cukrászda

A Nándori Cukrászda Budapest gasztronómiai főutcájában, a Ráday utca és a Bakáts tér sarkán kínálja hagyományos, modern és diabetikus süteményeit már több mint 50 éve.

Jöjjön el hozzánk és lepje meg szeretteit a Nándori Cukrászda legújabb - Mini Torta - különlegességével, az egyedi, színes, ízes, dizájnos Minikék egyikével! Üzletünkben több mint 20 féle MINIKE közül választhat, mely minden alkalomra tökéletes ajándék lehet. További információk: www.facebook.com/minikek

Édesítse meg a hétköznapokat és az ünnepeket egyaránt a Nándori Cukrászdában, mert édesen szép az élet! Kínálatunk: krémes habos sütemények, piték, mini desszertek, sós és édes desszertek, diabetikus sütemények, fagylaltok, torták minden alkalomra.

*** A Nándori Cukrászda a Magyarország Cukormentes Tortája 2013. verseny győztese!!! ***

 

Facebook oldal: www.facebook.com/nandoricukraszda

1092 Budapest, Ráday utca 53.
+36 1 215-8776

http://www.nandori.hu
H 9:00-19:00, K-Szo 7:30:19:00
Nándori Cukrászda