Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Block Party | Déri utcai szomszédünnep

Címkék: Fesztivál
Esemény kezdete: 2023-05-25 16:00:00
Esemény vége: 2023-05-25 22:00:00

Találkozz, beszélgess, ünnepelj!

Block Party | Déri utcai szomszédünnep

Ismerd meg jobban a 8. kerület bohém eklektikáját, és hogy nekünk itt lakóknak és dolgozóknak mitől olyan szerethető ez a kerület! Egy Déri Miksa utcai minifesztiválon összesűrítünk mindent, amit a környékről ismerni érdemes.

⚡️szemezgess a kerületi kreatív vállalkozások termékeiből egy igazi lokál marketen (@nyolcésfél, @artmagazin, @ISBNkönyv+galéria, @petramondta, @verkstaden, @valamiproduktív, @kortársékszerstudio, @pilea, @andreaart, @ceramatestudio)
🖼 nézd meg a Nyolcésfél művészeinek, Kovács Gabriellának, Szilágyi Imola Nellinek és Csorba Rékának a festményeiből összeállított pop-up kiállítást
👩‍💻 tudd meg, mi az a coworking, és neked való-e
💡tervezz lámpát a @creativecables csapatával, és nyerj vele vásárlási utalványt
♳ nézd meg, hogyan lesz pár perc alatt a műanyag hulladékból ékszer a @precious plastic standjánál
🐣 várjuk a kicsiket is játszósarokkal, színezőversennyel
🧐 állj össze egy ütős csapatba a szomszédaiddal vagy barátaiddal az esti kvízre, ahol a szórakozva tanulást egy következő szintre emeljük (a rögtönzött műsort nézőként bárki követheti anélkül is, hogy részt venne a játékban). Regisztrálj: https://bit.ly/42LucTt

Mindezt feldobjuk pizzával (@drip.pizza), kávéval (@mtrm), fröccsel (@borháló) és zenével (@dj svmmit), hogy igazán utcafesztiválos hangulatban izzítsuk be a józsefvárosi nyarat.

A program megvalósulását támogatja a Loffice, a Józsefvárosi Önkormányzat és a Részvételi Iroda.

További részletek ITT!