Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Fehérvári úti Vásárcsarnok

A Fehérvári úti Vásárcsarnok világos szerkezetével, logikusan felosztott árucsoportjaival, széles árukínálatával minden igényt kiszolgál. Legnagyobb erőssége a gyönyörű színes, illatos virágsor, ahol tavasztól palántákat is kínálnak a városi hobbikertészeknek, legyen szó koktélparadicsomról, bazsalikomról, vagy akár padlizsánról.

Az épület középső szintjén kis- és őstermelők árulják portékájukat, tanyasi tojást, házi tejet, kézműves sajtokat, gyönyörű füstölt árut, kiskerti zöldséget, gyümölcsöt, mézet.

Az emeleti kifőzdék családias hangulata és bőséges választéka ebédidőben idevonzza a környék lakóit és dolgozóit.

1117 Budapest, Kőrösy József utca 7-9.
+36 1 273 3143
+36 1 273 3144

http://www.facebook.com/Fehervariutipiac
H 6.30-17.00, K-P 6.30-18.00, Sz 6.30-15.00, V 7.00-14.00 (Virágsor H-Sz 1 órával tovább van nyitva, mint a többi rész)
Fehérvári úti Vásárcsarnok