Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Palotanegyed

Alakult: 2011 Tagok: 8 Térkép Üzletek facebook

A Palotanegyed Budapest VIII. kerületének lüktető szíve, a pesti belváros közvetlen folytatása, mely a Mikszáth tér és Krúdy utca kereszteződésében igazi gasztro-kulturális csomóponttá vált az évek során.

Cél a Palota Piknik Egyesület rendezvényein keresztül megmutatni azt a sokszínűségét, amit ez a hely képvisel. Itt a vendéglátók abban különböznek más vendéglátóktól, hogy ők nem versenytársaknak, hanem partnereknek tekintik egymást és ezáltal segítik a másikat. Rendkívül jó kapcsolatuk van a többi helyi civil szervezettel és intézménnyel, hiszen lényegében a Civilek a Palotanegyedért Egyesületből nőttek ki és váltak külön egyesületté.

Közös események szervezésével indult útjára az egyesület, mára már több dolgot is sikerült elérniük a területen. Az önkormányzattal alapvetően jó kapcsolatot ápolnak, álmuk hogy egyszer Karácsonyi Vásárt tarthassanak a téren.

 


Miért érdemes idejönni?

Családias a hangulat, az ember jókat ehet és ihat, miközben szórakoztatják. Minden hónapban szerveznek egy mini fesztivált, mely valamilyen gasztronómiai különlegességet vagy egy nemzeti konyhát helyez a középpontba. Nyáron időszakosan lehet találhatunk a téren “kert mozit” is.

Küldetésünk

Gasztro-kulturális csomoponttá válni, ahol mind a fiatalok, mind a családosok jól érzik magukat ebben a baráti hangulatú, bensőséges környezetben.


Galéria