Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Café Vian French Bistro

Vian mára egy intézmény lett Budapesten.

1998-tól ez a kis bisztró salátákat kínáló koktélbárból tradicionális francia bisztróvá alakult egy kis magyar konyhasarokkal a helyiek és a turisták kedvéért…. üzletemberek, családok a Sziget fesztivál látogatói.

A gyerekek is kedvükre választhatnak a gyerekmenüből.

És hogy mindez még kellemesebb legyen, hozzájön 15 házi készítésű desszert és sütemény, valamint közel 40 féle, magyar kézműves borászok által készített bor közül lehet választani.

Azok számára, akiknek nincs idejük, Café Vian egy változatos napi menüt kínál nagyon barátságos áron.

A Café Vian mára Budapest 3 fő turisztikai pontján megtalálható: az Unesco Világörökség részét képező Zeneakadémia és az Andrássy út között, a régi zsidónegyedben található Gozsdu-Udvarban, valamint a Szent István Bazilika mellett, a belváros szívében.

Mindhárom éttermünknek van terasza, az étlapjaink 4 idegen nyelven (angol, francia, orosz, német) íródtak. Minden nap nyitva vagyunk, vendégeinknek reggelivel, ebéddel, vacsorával szolgálunk, vagy akár eltölthetnek nálunk egy kellemes teadélutánt. Ha úgy van kedvük, beugorhatnak egy kávéra vagy italra.

Üzletvezetőink személye az 1998-as kezdetek óta nem változott. A Café Vian „a második otthona” és barátként várja Önöket.

Annak érdekében, hogy örömöt szerezzünk és megtartsuk vendégeinket, a Café Vianban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megtartsuk munkatársainkat és kollégáinkat, mert az ő állandóságuk biztosítja, hogy az ételek, italok és a szerviz mindig ugyanolyan minőségű és színvonalú legyen.

Hamarosan találkozunk.

https://www.facebook.com/cafevianbistro/

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 9.
+36 1 268 11 54

http://cafevian.com/hu
minden nap 9.00-18.00
Café Vian French Bistro