Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Spirit Beauty Holisztikus Lélekkozmetika

Ludánszki Lívia vagyok kozmetikus és szépségterapeuta. Számomra a kozmetika nem csak egy szakma, hanem egyben hivatás. Célom, hogy megismertesselek és bevezesselek a holisztikus szépségápolás világába!

A Spirit Beauty kezelések alatt megtalálod a kozmetikai szépségkezeléseimet, A blogomon igyekszem érdekes, aktuális cikkeket összegyűjteni és közzé tenni a szépség-egészség-harmónia-spiritualitás-önismeret,és önmegvalósítás témakörében.

A webshopon pedig kedvedre vásárolhatsz magadnak vagy ajándékba, kizárólag minőségi, bevizsgált, bio és natúrkozmetikai, aromaterápiás, egészségügyi, és babaápolási termékeket, illetve az otthoni kencekészítéshez szükséges alapanyagokat!

Facebook oldal: https://www.facebook.com/SpiritBeautyy

1055 Budapest, Szent István krt. 15.
+36 30 760 0477

http://www.spiritbeauty.hu
Spirit Beauty Holisztikus Lélekkozmetika