Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

RoomBach Hotel Budapest Center

Különleges szállást keres Budapesten?
2014 áprilisa óta újabb ékkő díszíti Budapest belvárosát: az Accent Hotels megnyitotta 51 szobás szokatlan és bohém 3 csillagos szállodáját. A színek dinamizmusával és modern építészeti újdonságaival a projektív geometria fényében várja vendégeit a ROOMBACH Hotel Budapest Center a Király utca és a Madách tér vibráló szomszédságában.

Budapestnek ezer arca van: elképesztő történelemi helyszínek, pihentető, zöld és csendes budai oldal, energikus Pest a híres régi és modern épületeivel, retro helyeivel, kivételes éjszakai életével, izgató gasztronómiájával, mely többek közt a tipikusan nehéz, de kiemelten ízletes magyar konyha remekeivel tradicionális és újra feltalált variációival kecsegtet.

Ezen különleges és kivételes városban mi egy meglepő szállást és szolgáltatást nyújtunk önnek.

A ROOMBACH-ból pillanatok alatt elérheti a város látványosságait: Európa legnagyobb zsinagógáját, a Szt. István Bazilikát, a pompás és lenyűgöző Duna-partot, az Operaházat és az újonnan felújított Zeneakadémiát, az elegáns Andrássy utat – a Budapesti Champs Elysée, a mindig dübörgő Király utcát, desingner üzleteivel, fényes éttermeivel, zizegő bárjaival, romkocsmáival és elegáns és menő klubjaival, mint például a Gozsdu udvar, a Fogas ház vagy a Gödör. Pár percre található a Deák Ferenc tér, mint közlekedési csomópont, ahonnan könnyedén megközelítheti a Budai Várat, a város bármely gyógyfürdőjét (hisz Budapest a fürdők városa) és természetesen a város kongresszusi és rendezvényközpontjait (Hungexpo, Papp László Sport Aréna, SYMA Rendezvény és kongresszusi központ).

A ROOMBACH Hotel egy nyüzsgő kulturális, zenei és művészeti negyedben található, mely gasztronómiai és shopping élményeket nyújt önnek, a Király utca és az Andrássy út magyar és nemzetközi üzleteivel, egyedi étkezési élményeket a „negyed másik oldalán” a Gozsdu udvarban, a Borkonyhában és sok más helyen, csak pár lépésre, melyek megadják a helyszín eleven és lendületes atmoszféráját egész évben.

Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/roombach

 

1075 Budapest, Rumbach S. utca 14.
+36 1 413 0253

http://www.roombachhotel.com
RoomBach Hotel Budapest Center