Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Café Vian Gozsdu

A legelső Café Vian, 1998. nyitott a híres Liszt Ferenc téren, ahol a város legnagyobb teraszai találhatóak, a Világörökség részeként számon tartott Andrássy út szomszédságában.

Új üzletét a híres, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal által védett Gozsdu udvarban 2009-ben nyitotta meg

Modernebb, de kicsit kisebb, azaz intimebb, nyugisabb, mint a Liszt Ferenc téri kávézó (az étlap megegyezik az ottanival). 50-60 férőhely található bent, és majdnem 100 szék a teraszon. Nagyon ideális a gyermekkel érkezőknek, mert a gyerekek szabadon játszhatnak az udvarban.

A Café Vian Gozsdu Udvar alkalmas közepes (30-50 főig) rendezvények (sajtótájékoztatók, zártkörű rendezvények, év végi céges partik) befogadására, lebonyolítására.

 

https://www.facebook.com/cafevianbistro/posts/2727073150681811

1075 Budapest, Király utca 13.
+36 1 878 1350

https://www.cafevian.com/
Café Vian Gozsdu