Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

17 helyszín vár a Nyitva! Fesztiválon Erzsébetvárosban

  • 2023 március 06.

Március 27 – Április 22., Budapest VII. kerülete

Már izgatottan készül a kilenc vállalkozó, aki beköltözik az egy hónapos próbaidőszakban a 7. kerület egy önkormányzati üzlethelyiségébe, hogy felpezsdítse a kerület életét! A nyitvatartáson túl izgalmas programokkal készülnek kicsiknek és nagyoknak, felfedezőknek és kalandvágyóknak, kezdőknek és tapasztaltaknak, műértőknek és laikusoknak. Azonban nem csak ők várnak a fesztivál ideje alatt, hanem régi kedvenceid is. Hét kerületi vállalkozó is csatlakozik a tavaszi Nyitva! forgatagához!

Tájékozódj a helyszínekről, új- és régi vállalkozókról és programokról a Nyitva! Erzsébetváros eseményében és hivatalos felületein.