Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tavaszi Tematikus Séták 2024 - március

A tavaszi időszakban havonta 4 sétával készülünk, ahol új területeket is szeretnénk bemutatni a megszokott és szeretett utcáink mellett.

Őszi Tematikus Sétáink népszerűségén felbuzdulva, alapvetően az új koncepció mentén szervezünk az elkövetkező három hónapban sétákat. Szeretnénk bejárni a már ismert utcáinkat, de egyben megmutatni új csatlakozó területeinket is. Reméljük, hogy minél többen velünk tartanak ezeken a felfedezéseken, hogy megismerjék városunk titkait és csodálatos vállalkozóit, akik olykor innovatív, olykor hagyományos termékeikkel és szolgáltatásaikkal szeretnék szolgálni Önöket, mindezt nagy lelkesedéssel és valódi érték teremtésével.

2024. márciusban kalandozunk a Margit-negyed peremén, a Falk Miksa utcában, a Ráday utcában és a Vizivárosban. 

A programokat egyelőre csak felvillantjuk, de hamarosan felkerülnek a részletek és február 22-től az első sétákra regisztrálni is tudnak majd.

 

  • 2024. március 8. (péntek) 15.00 Margit-negyed vonzásában - Margit krt. és környéke
  • 2024. március 9. (szombat) 10.30 - Falk Miksa utca kincsei
  • 2024. március 22. (péntek) 16.00 - Ráday utca metszete
  • 2024. március 23. (szombat) 11.00 - Vizíváros csodálatos világa

 

A séták díja 1.500, -Ft/fő lesz, részletek a regisztráció elindulásakor fent lesznek.

 

FONTOS!
A meghirdetett programon az aktuális járványügyi szabályok mindenkori betartása mellett lehet részt venni. Amennyiben bármilyen COVID-19 vagy más vírusos fertőzésre jellemző tünete van, igazoltan pozitív, vagy kontakt személynek minősül, semmiképp se vegyen részt a programon!

Kérjük, hogy a sétára legkésőbb 10 perccel az indulás előtt legyen szíves megérkezni, hogy legyen idő a készülékek kiosztására.

A létszám limitált, továbbá kötelező a Headset (tourguide) készülék használata. Erre a megfelelő távolság betartása, valamint a környezeti zaj minimalizálása érdekében van szükség. Aki nem veszi igénybe, annak nem tudjuk biztosítani, hogy az idegenvezetőt mindig megfelelően hallja. A helyszínre annyi készülék kerül kiszállításra, ahányan regisztráltak. Egyetlen kivétel, ha valaki egészségügyi okból nem tudja használni a készüléket, természetesen ebben az esetben eltekintünk tőle. Javasolt továbbá saját fülhallgató használata mind kényelmi, mind környezetkímélési okokból. Normál jack dugós a készülék, tehát, amit saját telefonhoz használnak, az itt is működni fog. Akinek nincs saját, természetesen adunk egy darabot a készülékhez. 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

A csoportos sétákról hang- és képfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a sétára, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

Az esemény főtámogatója