Éremeső a Bonbonversenyen! - 10 érmet is nyert a MyChoccy Csokoládémanufaktúra

2025. jún. 13.
Immár harmadik alkalommal rendezték meg Gyulán az “Év Pálinkás Bonbonja” versenyt. A versenyre 143 tétel érkezett, melyek közül a zsűri a legjobb finomságokat arany, ezüst és bronz minősítéssel díjazta. Az eredményhirdetésre június 7-én került sor.

 

A budapesti MyChoccy Csokoládémanufaktúra 2 kategóriában 10 bonbonnal nevezett a versenyre, amelyekből 4 aranyérmet és 6 ezüstérmet szerzett!

Kategória győztesként pedig a „Legjobb párlattal készült kézműves bonbon” díját is a MyChoccy Csokoládémanufaktúra “Gin Soirée” bonbonja érdemelte ki, ami a Sáppusztai Pálinkafőzde ginjével készült.

Vanya Vivien, a cég egyik tulajdonosa szerint a kategória győztes bonbon már az egyedi megjelenésével is felhívja magára a figyelmet. A töltekékben a gin frissítő komplexitása a Yuzu Soju kesernyés, citrusos aromája és az étcsokoládé mély gazdagsága egy kifinomult ízélményt nyújt.

A MyChoccy Csokoládémanufaktúrának sikerült bebizonyítania, hogy a minőségi alapanyagok felhasználásával, a folyamatos innovációval és kitartó munkával komoly sikereket lehet elérni.

Gratulálunk!


aas-antique-street-budapest
bartok-bela-boulward
fashion-street
haris-bazar
kiralyutca-designutca
kultunio
margit-negyed
palota-piknik
pozsonyi-piknik