Éremeső a Bonbonversenyen! - 10 érmet is nyert a MyChoccy Csokoládémanufaktúra

A budapesti MyChoccy Csokoládémanufaktúra 2 kategóriában 10 bonbonnal nevezett a versenyre, amelyekből 4 aranyérmet és 6 ezüstérmet szerzett!
Kategória győztesként pedig a „Legjobb párlattal készült kézműves bonbon” díját is a MyChoccy Csokoládémanufaktúra “Gin Soirée” bonbonja érdemelte ki, ami a Sáppusztai Pálinkafőzde ginjével készült.

Vanya Vivien, a cég egyik tulajdonosa szerint a kategória győztes bonbon már az egyedi megjelenésével is felhívja magára a figyelmet. A töltekékben a gin frissítő komplexitása a Yuzu Soju kesernyés, citrusos aromája és az étcsokoládé mély gazdagsága egy kifinomult ízélményt nyújt.
A MyChoccy Csokoládémanufaktúrának sikerült bebizonyítania, hogy a minőségi alapanyagok felhasználásával, a folyamatos innovációval és kitartó munkával komoly sikereket lehet elérni.











