Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kelet Kávézó és Galéria

A Kelet Kávézó és Galéria 2013 év végén nyílt meg.

Kézműves ’újhullámos’ kávéval, keleti, pikáns fűszerezésű szendvicsekkel, meleg ételekkel, süteményekkel, valamint hazai és cseh kisüzemi csapolt sörökkel várjuk vendégeinket. Ételeink egy része glutén-és laktózmentes, valamint vegetárius/vegán.

A földszinti résznek két fő funkciója van: könyvcserélő hely + kávézó.

Az utóbbi években a könyvcserélés ‘online’ rendszereken keresztül robbanásszerű fejlődésen ment keresztül. Maga a csere legtöbbször könyvcserélő pontokon történik: kávézókban, könyvesboltokban. A több mint 6-7 000 db-os (folyamatosan változó) könyvállományunk a kávézóban mindenki által látható, elérhető, levehető, beleolvasható. Ez a rendszer az évek óta a világ számos pontján sikeresen működő nonprofit ‘take one – leave one’ könyvcserélés továbbfejlesztett rendszere. A polcokon magyar- és idegennyelvű könyveket is találunk.

A kávézó galéria részen képgaléria működik, havonta váltakozó kiállításokkal.

Kiegészítő tevékenységeink:

- Könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések (Kelet Kult)

https://hu-hu.facebook.com/keletkult/

- Helyben olvasható magyar folyóiratok és külföldi magazinok

Kisfilm #HelloBBB: https://www.facebook.com/keletkavezo/videos/568544577101612/

 

 

1114 Budapest, Bartók Béla út 29.
+ 36 20 456 55 07

http://www.facebook.com/keletkavezo
7:30-19:30
Kelet Kávézó és Galéria