Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kelet Kávézó és Galéria

A Kelet Kávézó és Galéria 2013 év végén nyílt meg.

Kézműves ’újhullámos’ kávéval, keleti, pikáns fűszerezésű szendvicsekkel, meleg ételekkel, süteményekkel, valamint kisüzemi cseh csapolt sörökkel várjuk vendégeinket. Ételeink jelentős része glutén-és laktózmentes, valamint vegetáriánus és vegán.

A földszinti résznek két fő funkciója van: könyvcserélő hely + kávézó.

Az utóbbi években a könyvcserélés ‘online’ rendszereken keresztül robbanásszerű fejlődésen ment keresztül. Maga a csere legtöbbször könyvcserélő pontokon történik: kávézókban, könyvesboltokban. Amellett, hogy mi egy ilyen pont vagyunk, a saját több mint 6-7 000 db-os (folyamatosan változó) könyvállományunk a kávézóban mindenki által látható, elérhető, levehető, beleolvasható. Ez a rendszer az évek óta a világ számos pontján sikeresen működő nonprofit ‘take one – leave one’ könyvcserélés továbbfejlesztett rendszere. A polcokon magyar- és idegennyelvű könyveket is találunk.

A kávézó galéria részen képgaléria működik, 3-4 hetente váltakozó kiállításokkal.

Kiegészítő tevékenységeink:

- Könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések

- A Fiatal Írok Szövetségének könyveinek támogatása, árusítása

- Külföldi magazinok (helyben olvasható vagy megvásárolható)

Kisfilm #HelloBBB: https://www.facebook.com/keletkavezo/videos/568544577101612/

https://www.facebook.com/keletkavezo/posts/2774929035956464

1114 Budapest, Bartók Béla út 29.
+ 36 20 456 55 07

http://www.facebook.com/keletkavezo
hétfő-péntek: 7:30-23:00; szombat-vasárnap: 9:00-23:00
Kelet Kávézó és Galéria