Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Három Hét Galéria

Nem titok. A Három Hét nevet egyszerűen a Galéria címe adta. Később a számokat ízlelgetve, azokkal játszva alakult ki az elképzelés, hogy a hármas, valamint a hetes szám több helyen is visszaköszönjön. Minden hónap 3. hetének 3. napján este 7-kor valami újra, addig még nem látottra hívja fel a Galéria a figyelmet.

Alkalmazott fotográfusok és grafikusok, valamint a Hibaista fotográfia képviselői adják át egymásnak a kiállítótér virtuális kulcsát. Kik is ők? Egyrészt a mindennapi vizuális ?betevő falatunk? szakácsai, másrészt egy új fotográfiai irányzat képviselői. Ha kinyitjuk a legigényesebb Magyarországon megjelenő magazinokat, az ő munkájukat láthatjuk. Szellemes reklámoknál nagy valószínűséggel ők álltak a gép mögött. Legyen az egy fényképező-, vagy számítógép. Velük egyáltalán nem szemben, inkább csak ?fordítva ülnek a lovon? a Hibaisták. Ők talán a 21. század legfrissebb, legőszintébb, legérdekesebb fejleményének a képviselői. Felvállalják, sőt felhasználják a képi hibát. Alkotásaik szerethető művészetet hoznak, minőségük, mondanivalójuk mélysége magával ragadó, spontaneitásuk, vagy a képi hibák használatának hihetetlen tudatossága irigylésre méltó.

Galéria 3 lába: a kiállítótér, fotóműterem, és nyitott műhely, azaz hely az alkotásra, alkotások együttes létrehozására és bemutatására is. Egyben lehetőség egy közösségi tér kialakítására/kialakulására.

Újbuda Kulturális Városközpontjának egyik elsőként megnyíló galériája ezeken kívül is tartogat még meglepetéseket. Tartani lehet attól, hogy performance-ok, fotográfiával és grafikával kapcsolatos előadások, vetítések, videó installációk is felütik majd a fejüket. Az egyetlen megjegyzendő dolog: Minden hónap harmadik napján este hétkor mindig történik valami a Bartók Béla út 37-ben, Újbudán, és persze máskor is. Csak bírjuk lendülettel!

https://www.facebook.com/haromhet

EgyüttaBartókért - https://www.facebook.com/haromhet/posts/3133068960088673

1114 Budapest, Bartók Béla út 37.
+36 70 866 4222

http://www.haromhet.hu
Három Hét Galéria